gradinite particulare: cadouri - educatoare

gradinite particulare: cadouri - educatoare | Autor: iileana

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici cu experienta in domeniu, care e uzanta de sarbatori la gradinitele particulare in ceea ce priveste cadourile pentru educatoare? Trebuie sa ma gindesc la mai mult decit un buchet de flori sau/si o cutie de bomboane?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Buna. Eu cred ca e suficient. Anul trecut am dus un buchet de flori pentru educatoare, si am observat ca toti parintii au adus cam tot asa. Chiar sint curioasa sa aud si parerile altor mamici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Of, si pe mine ma preocupa problema asta. La noi la gradinita parintii umbla si cu cite o punga de obicei. Anul trecut am luat bomboane din alea mai bune, plus cite ceva cosmetice pentru educatoare, nu foarte scumpe, ce-i drept. Anul asta ma gindeam sa iau o bautura mai buna pentru directoare si tot ceva cosmetice pentru educatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

gasiti cadouri pe www.artatraditionala.ro; este vorba de obiecte de ceramica; mie imi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristiana-Carla spune:

Eu sunt la inceput. Dar le-am luat cate un set de cosmetice, nu foarte scumpe. S-a incercat, in urma cu vreo 2 saptamani, strangerea unei sume de bani din partea tuturor parintilor, dar tentativa a esuat. Asa ca fiecare a ramas pe cont propriu. Voi ati luat cadou si pentru ingrijitoare? Daca da, cam ce anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

doamnelor, eu nu pot pricepe pt ce tb sa duc cadou. este gradinita cu bani? platesc taxa? si atunci?
eu vad asta ca un serviciu pe care gradinita mi-l face , acela de a-mi avea grija de copil, in schimbul sumei pe care ei mi-au cerut-o. ca la intretinerea de la bloc, sau ca la lumina. educatoarele isi fac meseria si sunt platite pt asta. hai, un buchet de flori. dar altele ?
mamicile din alte tari, se practica asta ?
o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Draga Maria 98, era vorba de Serbarea de Craciun.
Si, intradevar, pina la urma a fost vorba de un buchet de flori si niste bomboane.
Si nu "trebuie" dus nici un cadou. Mie mi s-a parut de bun-simt o MICA atentie de sarbatori. Atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hai sa va zic eu din propria experienta ca educatoare si invatatoare. Cred ca ca ceva mai practic, stiu si eu o carte buna, o vaza mai suchi.. Sunt satule toata ziua de aceleasi flori si bomboane.. FARA SUPARARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Si eu sunt cam intrigata de atatea cadouri si flori. Cand eram la scoala si vedeam parintii (toti, fara exceptie) cu sacose si sacosele pe la invatatoare, ma durea capul si ma intrebam, oare chiar se iau note mai bune. Parerea mea este ca asa au fost invatate cadrele didactice, sa primeasca mereu cate ceva, iar parintii, unii de rusinea altora dau (daca da X-ulescu, trebuie sa de si Y-ulescu). Inteleg ca unele mame doresc sa le faca o bucurie educatoarelor, dar atunci pentru ce mai au salariu?
Aici nu am vazut pe nimeni cu sacosele si floricele. Daca vrea intr-adevar cineva sa faca un bine gradinitei sau scolii, face o mica donatie, poate fi si o jucarie, o fata de masa mai veche dar buna, o perdea, sau un cent (nu se supara nimeni daca nu ai bani multi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu la serbarea de Craciun m-am dus cu un buchet de flori, simbolic. Nici prin cap nu-mi trece sa le iau cadouri, nu vad care ar fi rostul. E gradi particulara, ies lunar din bugetul familiei o gramada de bani pentru educatia copilului, bani care merita as zice, pana in acest moment. Sunt multumita de prestatia educatoarelor, deocamdata mi se pare ca serviciile sunt rasplatite la valoarea justa.
Eu una sunt impotriva cadourilor in plus la gradinita particulara.

Vilma, Anca si Tudor

Mergi la inceput