Sapte ani de asteptare...
Raspunsuri - Pagina 3
oana cretu spune:
Te admir ca ai reusit sa iei alegerea asta, pt ca, sunt alte fete care, poate ar fi stat o viata fara sa zica nimic...Desi puteai s-o faci mai devreme ma bucur pt tine ca ai facut-o pana la urma...Si multumeste-i lui Dumnezeu ca ai intalnit acest baiat care te iubeste si cu care vei avea un copil ca numai asa poti sa vezi cu adevarat ce inseamna iubirea...Te pup si curaj mult si incredere!
oana-cannes
camys_2000 spune:
Draga Ana, o mare iubire ( mai ales cea din adolescenta, care se traieste DOAR cu sufletul, fara sa gandim) o vei uita greu, vorbesc din experienta. Dar stii cum e? acum, dupa vreo 3 ani in cazul meu, am ramas doar cu amintirile frumoase, si nu regret nimik.
Tu ai gasit acest om minunat si incearca sa il iubesti sincer daca merita, sa nu te gandesti niciodata ca TREBUIE sa-l iubesti ptr ca a fost salvatorul tau...in timp il vei cunoste suficient de bine si vei gasi motive suficiente sa-l iubesti, sper.
Si mai incearca sa nu te gandesti ca trebuie sa-l iubesti pentru ca veti avea un copil impreuna. In aceste 8 luni cate mai sunt pana bb tau va veni depune toate eforturile sufletesti si limpezeste-ti mintea, ca in momentul sosirii bebeului toata atentia va fi asupra celui mic....SI NU E PACAT SA GUSTI SI TU PUTINA FERICIRE, SA SIMTI CA AI UN BARBAT CARE TE IUBESTE CU ADEVARAT ????
Deci, fii femeie 100% langa barbatul tau !
Noi fetele de aici suntem alaturi de tine, deci alunga-ti ultima umbra de tristete...ai o viata minunata , deschide ochii !!!!
Carmen
anapharm spune:
Salutari tuturor!
Multumesc pentru incurajarile si parerile voastre! Si nu in ultimul rand "La multi ani"!
Sunteti niste fiinte minunate si pe mine cel putin ma relaxeaza si-mi da o stare extraordinara, timpul zabovit aici alturi de voi! Citesc abia atat de tarziu mesajele voastre, desi aproape zilnic vizitez acest loc, doar ca la subiectul meu nu m-am mai oprit de multa vreme.
Citeamin mesajul unei membre, cred ca "try", daca am retinut bine, si ma intrebam cat de mult gresesc, spunand ca ceea ce eu am rabdat atatia ani este mai mult un act de curaj, decat slabiciune. Ei bine aceasta sunt eu: lupt pana la capat, cu orice risc. Stiu ca multi se intreaba de ce am asteptat atatia ani pt. a lua unica hotarare in cazul meu si chiar si eu ma intrebam, de ce? Dar cand iubesti cu-adevarat, simti ca printr-un gest de renuntare, lumea toata ti se prabuseste. Luptam de fapt pt relatia noastra, luptam cu mine insami, luptam cu el. Speram prosteste ca intr-o zi totul sa devina simplu si usor de rezolvat. Dar noua asa ne-a fost sortit, sa nu ne-avem. Acum, se pare ca e prea tarziu in gandurile si "amintirile" mele.
Viata mea, parca de acum incepe cu-adevarat.
Sa va spun si cate ceva despre evolutia "burticii". Ciudat, dar mie burtica a imceput sa mi se observe inca din a 8-a saptamana. Nu castig proportii decat in burtica si piept. De multe ori ma amuz cand ma vad in oglinda cat sunt de slabuta si cu bila la jumatatea corpului. Ma bucur de o sarcina fara probleme, ma simt excelent. Am scapat de greturile si oboseala zilnica, desi devreme, inca din saptamana a 10-a. In curand o sa fac prima ecografie si atunci sa vedem daca toti ceilalti au dreptate ca sunt gemeni. Si asta ar insemna sa ajung cat de curand.
Va pup dulce dulce culce!
Ana 13 saptamani.
Ana Burtch
buburutza spune:
Draga Ana,
Si eu m-am regasit, intr-un fel, in povestea traita de tine, si eu ca si tine sunt astazi fericita.
Dumnezeu mi-a rasplatit suferinta (13 ani)prin faptul ca iubesc si sunt iubita de un barbat deosebit.
G.
katia spune:
Extraordinar!!!! M-a impresionat si emotionat povestea ta foarte mult. La un moment dat,cand citeam ma intrebam daca mai esti sau nu in aceasta situatie si m-am bucurat ff mult cand am citit finalul. Mie mi se intampla uneori sa nu fiu bagata in seama sau apreciata de sotul meu (de regula cand e obosit sau invata) si ma supar, ma aprind, dar sa imi mai impuna anumite reguli sau sa ma oblige s-o suport pe "fosta". Imi dau seama cat de greu ti-a fost. Dar bine ca s-a terminat acest chin pt tine.
Multa sanatate lu' bebe si tie.
ps
Aurelia spune:
Ana uite au trecut mai bine de doua luni de cind am citit cu sufletul la gur a povestea ta si ma intrebam astazi cum a fost la ecografie cum esti acum la doua luni de cind ne-ai povestit totul si ce s-a mai intimplat in viata ta! astept sa ne mai scrii si sa avem vesti de la tine !
Cu drag inca cineva care te intelege si a carui destin seamna cu al tau
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
oana cretu spune:
Si eu, ca si Aurelia, mi-as dori sa stiu cum evolueaza viata ta acum, ce ai in suflet, daca esti fericita, chiar daca e greu fara familie... Te pup si iti doresc o sarcina usoara, si sa ne spui daca astepti gemeni!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
bidiloi spune:
Ti-am descoperit povestea deabia acum, dar nu pot decit sa-ti spun ca m-a impresionat tare mult tot ce ti s-a intimplat.Pot afirma ca te inteleg poate ptr. ca pe undeva am trecut si eu acum 7 ani peste asa ceva! O poveste ce a durat multi ani (9-10 ani)si de care am reusit sa scap cu greu dar am facut-o , am spus-o si o mai spun sint fericita, nu as fi putut vreodata sa-i multumesc vietii ca am avut norocul pe care l-am avut , si anume ca mi-am intilnit jumatatea mea si ca sint asa de fericita! Iti doresc si tie draga mea Anapharm, ca sufletul tau sa-si gaseasca linistea pe care o merita, si sa te bucuri de ceea ce ai linga tine!Daca ai reusit sa percepi dragostea care ti se ofera,...atunci esti pe drumul cel bun, totul e sa ai putina rabdare cu tine, sa-ti dai timp mai ales ca acum din postura de viitoare mamica vei trece prin multe schimbari si va trebui sa ai rabdare cu tine.Sfatul meu, lasa-te iubita, si ...incearca sa faci si tu la fel...vei realiza ce frumoasa-i viata si ca ,minuni i se pot intimpla oricui chiar si tie!Pupicei si bafta multa!
angel_jp spune:
Ana tu sa ia mare grija de bebic!Sfaturi vad ca au dat fetele...si sa ai incredere in tine!
fericit!
flori76 spune:
Felicitari ca ai reusit sa te desprinzi de o relatie dupa 7 ani!
Sunt convinsa ca ti-a fost ingrozitor de greu,dar cred ca ai luat o decizie inteleapta.
Sa-ti dea Dumnezeu o casnicie reusita,sa fii iubita si sa uiti de acei 7 ani f.dificili.
Flori