Va rog frumos, recomandati-mi si mie pe cineva care face mobila din pal..ne-am mutat si am lasat mobila cu totul, vreau sa fac dormitor si bucatarie in prima faza..ne-a recondat cineva o firma care zicea ca-i ieftina si lucreaza bine si mi-a scos un pret de-am dat pe spate : ptr. dormitor (pat de mijloc cu 2 soldati laterali + dulap deasupra) 600 eur + TVA iar bucataria 550 E + tva ..mi se pare enorm..si oricum n-am banii astia
va rog ajutati-ma, cine cunoaste pe cineva..
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
Roxana,
cunosc un particular care ne-a facut noua ceva mobila (de bucatarie, hol)/ l-am recomandat si altora/ vine in seara asta la mine/ vrei sa vb cu el? sa vad intii daca accepta sa-tzi dau nr. lui de tel.
Noi ne-am facut mobila si cind ne-am mutat la Garsoniera si cind ne-am mutat in apartament la un tip in Ploiesti!
Cu transp cu tot ne-a costat mai putin decit ce gaseam atunci in Bucuresti.
I-am trimis schema prin FAX ne-a facut un calcul si apoi ne-am dus sa alegem materialul si eventual combinatiile de culoare pe care le-am dorit.
Preturile nu le mai stiu exact fiindca asta se intimpla acum 2 ani.
Lucreaza bine, fara usi care sa nu se inchida perfect si cu imbinari solide.
Amfacut pat, birou, o biblioteca si un sifonier de hol.
Daca esti interesata trimite-mi un PM
MadalinaM
Stiu si eu pe cineva, ne-a tot facut mereu diverse in Bucuresti. Daca te mai intereseaza, astept un semn. Lucreaza repede si frumos
Ancuta
Roxana, eu mi-am cumparat mobila acum cateva luni de la Amadeus (pe Calea Calarasi) si mi s-a parut foarte convenabil ca pret; au modele frumoase si sunt destul de flexibili.