Doi copii din 2 casatorii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor,
Eu sunt mare, mai am o sora mai mica si un frate si mai mic...ce sa va spun, nu e bine ca un copil sa se simta neglijat sau ca nu e iubit la fel ca ceilalti ca pot ramane resentimente. Mama pe mine m-a rasfatat ca eram prima, si cel mai mult credem noi ca l-a tinut ca-n puf pe fratele meu ca era cel mai mic si mai dulcic, cum spune Corina. Sor'mea saracutza fiind genul de copil mai responsabil si fiind si la mijloc s-a simtit tot timpul in plus ca sa zic asa si a suferit, ca sa nu mai spun ca desi eu eram cea mai mare, dar si cea mai nastrusnica, tot ea saraca juca rolul de "cea mai mare" ca eu faceam numai boacane si eram mai rau ca baietii...deci mama fara sa vrea punea pe umerii ei micutzi toate responsabilitatile care ni s-ar cuvenit si noua celorlalti si uite asa uita ca si ea e copil si are nevoie de aceasi afectiune ca noi.
Si mai e ceva sunt unii copii care stiu sa ceara in gura mare afectiunea care li se cuvine si altii mai sfiosi si retrasi care s-ar jena sa faca asta...dar stiti si voi zicala: mielului care zbiara i se va da de mancare, iar celuilalt nu!
Nedrept, dar asta e viata, deci sa nu uitam sa nu neglijam nic unaul dintre copii, zic eu!

Numai bine, Lena

Mergi la inceput