Scoli cu program lung si transport in Bucuresti ?

Scoli cu program lung si transport in Bucuresti ? | Autor: otau

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ce scoli din Bucuresti au program prelungit (pana la ora 17 sau 18) si care asigura transport pentru copilasi?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Aurora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

quote:
Initial creeata de otau

Stie cineva ce scoli din Bucuresti au program prelungit (pana la ora 17 sau 18) si care asigura transport pentru copilasi?

Aurora

nu stiu daca sunt asemenea scoli.
in schimb,pot sa-ti spun ca, in toamna, la scoala baiatului meu au fost afise si pliante cu firme care se ocupa de copii dupa terminarea orelor(lectii, mancare, somn).
nu mai am pliantul, dar stiu ca firma era undeva pe langa policlinica titan.
am fost si eu tentata sa recurg la serviciile lor dar pana la urma am ales varianta "angajare bona".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

quote:
Initial creeata de otau

Aurora

Noi mergem la un semi-internat particular (baietelul meu este in clasa a II-a) si avantajul noastru este ca scoala este la 2 min. de mers pe jos si este condus acolo de o invatatoare care lucreaza la acest semi-internat. Noi suntem foarte multumiti, mai ales ca am incercat si varianta cu bona si nu am avut rezultate bune, in special in ceea ce priveste efectuarea temelor si activitatile extrascolare. Cel mai important lucru este faptul ca se vad schimbari majore in bine la baietelul meu. Daca doresti sa afli si alte detalii ti le voi spune cu placere.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

quote:
Originally posted by micaels

quote:
Initial creeata de otau

Aurora

Noi mergem la un semi-internat particular (baietelul meu este in clasa a II-a) si avantajul noastru este ca scoala este la 2 min. de mers pe jos si este condus acolo de o invatatoare care lucreaza la acest semi-internat. Noi suntem foarte multumiti, mai ales ca am incercat si varianta cu bona si nu am avut rezultate bune, in special in ceea ce priveste efectuarea temelor si activitatile extrascolare. Cel mai important lucru este faptul ca se vad schimbari majore in bine la baietelul meu. Daca doresti sa afli si alte detalii ti le voi spune cu placere.
Numai bine!

draga micaels,
dupa cum am scris si intr-un mesaj anterior, eu am incercat sa gasesc ceva in toamna, dar nu am insistat, nu prea am avut incredere.
din septembrie o sa am 2 scolari,asa ca...doresc, in masura in care se poate, mai multe detalii.
in ce sector este acest semi-internat?
care sunt conditiile?
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Da, da si pe mine ma intereseaza in ce sector este scoala!
Te rugam sa ne dai amanunte!
Multumim anticipat!
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

La multi ani, mamici, tatici, bunici, pitici!

Imi cer scuze ca raspund cu intarziere, dar am avut un concediu mai lung in care nu am reusit sa intru pe net deloc.
Ce sa va spun mai intai...in primul rand ca sunt foarte incantata de pasul pe care l-am facut cu puiul nostru.
Noi am fost nevoiti sa-l mutam pe pui de la scoala in care a facut clasa a I-a din mai multe motive: s-a schimbat invatatoarea cu una fara nici un fel de aplecare catre copii (asta insemnand calm, devotament si acel ceva pe care-l au doamnele invatatoare de care se ataseaza intotdeauna copiii); aceasta doamna noua avea ca mod de educatie umilinta si vocea ridicata . Evident ca baietelul meu a inceput sa nu mai fie interesat de scoala, ba mai mult, a inceput sa-i fie teama de intalnirea cu doamna.
Vazand rezultatele din ce in ce mai slabe, am incercat sa gasim o solutie (noi nici nu aveam foarte mult timp sa facem temele impreuna...). Auzisem cu un an in urma ca ar exista centre in care stau copiii dupa scoala, isi fac temele, mananca etc. Am reusit sa gasim centrul la care este baietelul meu acum. Centrul apartine unei doamne invatatoare de la scoala 49, din Vatra Luminoasa. Ne-am dus acolo doar cu gandul de a-l duce dupa orele de scoala, insa dupa ce i-am povestit acestei doamne prin ce-am trecut, ea ne-a propus sa-l mutam la scoala din apropiere.
Intr-adevar este cam departe scoala de locuinta noastra, dar e avantajos faptul ca il ducem dimineata la 8.00 cand incep cursurile, il ia doamna la ora 12.00 si-l conduce la centru (2 minute de mers pe jos) si il luam la 18.00 - 18.15. In zilele in care face cursul de engleza il luam la 18.15 (2 zile pe saptamana), in zilele in care face cursul de inot (2 sedinte pe saptamana) il luam la 19.45 direct de la bazin. Copiii inscrisi la cursul de inot sunt preluati de la centru de antrenorul lor, iar cursul se face la stadionul "Lia Manoliu", la 5 minute de mers pe jos.
Cu o bona am fi cheltuit oricum la fel de mult iar pentru cursurile pe care le face am fi platit mult mai mult daca le-ar fi facut separat. Asa, noi cheltuim 130 euro lunar cu centrul, plus 65.000 lei sedinta de inot. In acesti bani sunt incluse masa de pranz si o gustare.
Pe langa pregatirea temelor si engleza, mai fac un curs de franceza, pictura (sa vedeti distractie pe ei la cursul de pictura si cum aduc hainutele acasa!), bune maniere si dans .
Cred ca intelegeti de ce sunt incantata. (Doamne, sa nu credeti ca fac reclama!)
Daca mai aveti intrebari va voi raspunde cu placere.
Date de contact va pot trimite pe mail (nu vreau sa se creada ca fac reclama) daca imi dati adresele voastre. Sper sa va ajute aceste informatii si sa va bucurati la fel ca si noi.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Te rog spune-mi cum se numeste centrul respectiv, am inteles ca este pe Vatra Luminoasa?!... Adresa mea de mail: vioharea@hotmail.com Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Te rog spune-mi cum se numeste centrul acela!
Multumesc. Adresa mea de mail este aurora_otel@yahoo.com.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Buna!!!!
Si eu as dori mai multe detali despre acest centru.
merci frumos!!!!
_antoaneta@hotmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabiuta spune:

buna :)
am intrat pe acest forum, dupa ce am dat o cautare pe google dupa scoli cu semi -internat. am avut noroc si am gasit mesajele acestea. sper ca problema mea sa ia sfarsit.
micaels, te-as ruga sa-mi trimiti si mie datele acestui centru. adresa mea este camelia_quynh@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Draga Micaels, trimite-mi si mie, te rog, adresa si datele acelui centru. codrruxi@yahoo.com

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 4 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput