FIV 6

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anemona,iarta-ma !Ieri am fost de dimineata intr-o zi proasta!Tu ai reusit din prima si esti o fericita!Fetele care nu au reusit stiu ce rau e!Eu nu am reusit din prima si nu vreau sa povestesc nimanui prin ce am trecut!E greu dar merita incercat!Daca nu ar fi o sansa pt noi toate nu as mai incerca odata,nu?
Toate fetele care ajung sa ne intrebe de FIV se simt ingrozitor ca au ajuns aici.Acesta este sentimentul care ni-l dau noua.Eu m-am simtit minunat cand am inceput procedura FIV si prima si a doua oara.Eu incerc sa le fac pe fete sa nu creada orbeste in aceasta procedura ca sa nu pateasca ca mine!Eu am luat-o razna dupa primul FIV nereusit.
Ilie si noi mergem in Ungaria sa luam tratamentul.Pentru mine e departe si Bucurestiul dar Timisoara este la capatul pamantului.Din Bacau in Bucuresti sunt 300 km pe drumul cel nou unde sotul meu merge cu 130 km/ora.In 4 ore maxim suntem in Bucuresti cu masina sau cu trenul.La Timisoara ajungem in 12 ore.In Ardeal toata lumea stie cum sunt drumurile si trebuie sa trecem si muntii...stiu ca e f.ieftin acolo dar si indiferenta dr e la fel!Fete carea au facut acolo nu sunt multumite de acei dr!Nu vreau sa fiu rea dar asa este!Eu am gasit la Medsana un dr extraordinar cu care am reusit sa duc o sarcina f grea panaa la caapat.El imi da putrea sa o iau de la capat!Ma refer la prof ANCAR.
Ieri am discutat cu sotul meu si la 1 februarie il sun pe Ancar pt FIV.Sper sa treaca iarna maai repede pt ca e tare greu cu drumuri la Bucuresti iarna!Ma gandesc daca sa-l sun la inceputul lui februarie sau martie ca sa fac FIV in aprilie dar cu pastele acesta in aprilie nu stiu dacaa vor face FIV.Probabil ca spre sfarsitul lui martie voi face si eu!
Anemona,cum stai cu ???E bine?Iti fac cerclaj sau nu e nevoie?Mai faci gravibinom?Anemona mai poti sa-mi dai nr farmaciei din Ungaria?Am inteles ca dna aduce medicamentele in Romania contra cost.

Gabi.

Mergi la inceput

Nu stiu cum o sa ma descurc!!??!!Nu stiu daca ma credeti...sunt disperata!Simt nevoia sa spun cuiva ...Vreau sa fac FIV dar nu stiu cum ma voi descurca.Fetita mea nu e deloc intelegatoare!Ma loveste peste burta chiar daca o rog sa nu o faca!Nu ma lasa sa stau intinsa deloc,trebuie sa ma joc cu ea sau sa-i citesc!Mama mea ma ajuta cat poate si ea.Curand o va aduce si pe mama ei(bunica mea de 97 de ani)la ea si nu stiu daca va reusi sa ma mai ajute.Am rugat-o sa nu o aduca dar nici nu vrea sa auda.Cred ca va trebui sa o iau pe Moni cu mine la Bucuresti.Dumnezeu stie cum sa o scot la capat!

Gabi.

Mergi la inceput

Ilie,cat costa un FIV la Timisoara?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

Pai... daca ai medicamentele tale, analizele facute, doar taxa de spital se plateste , sau se platea la banca de 10 mil.
Si... daca ai fi singura din bacau care vine aici, te-as crede dar am prieteni f.b. din bacau care au facut fiv. aici si crede-ma nu stiu despre care indiferenta a dr. vorbesti.
De regula, in viata, cand ai o problema si nu-ti reuseste incerci sa cauti "vinovati". Probabil cei care ti-au spus de indiferenta au avut o nereusita.
Sincer nu cred in indiferenta medicilor din Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Gabi, pana acum totul pare sa fie bine, ultimul control l-am facut pe 24 decembrie si era bine. Maine ma voi duce la eco si control si o sa vedem ce mai e nou.
De cerclaj nu s-a pus problema pana acum, pentru ca nu a fost nevoie. Nici macar nu s-a pomenit cuvantul. Daca o fi nevoie mai incolo, nu stiu. Mai fac Gravibinon inca, la fel si Utrogestan iau in aceeasi doza, habar nu am ce s-ar intampla daca as intrerupe, dar asa mi s-a spus si asa fac.
Sa stii ca si eu ma gandesc ca atunci cand ai un copil mic e putin mai greu sa ai confortul necesar dupa ET, eu nici acum nu fac nici un efort, nu ridic mai mult de o sticla de apa si stau cat mai linistita cu putinta, chiar ma gandeam cum ar fi sa am deja un bebe in ipostaza asta, gandindu-ma la un eventual viitor ET cu ceilalti 3 embrioni pe care ii mai am. Dar cred ca se va gasi o solutie, nu stiu. Poate ca voi lasa natura sa hotarasca ce va fi, o sa incerc sa ma comport normal si cu copilul si cu ET/ sarcina si vom vedea ce va iesi. Stii ca a povestit cineva aici ca a reusit exact la acel ET la care nu a mai stat deloc in pat, a mers la petreceri si a umblat prin magazine. Asa ca ma gandesc ca daca e sa se intample, se intmpla!
E bine sa faci fiv primavara, eviti toate epidemiile de iarna care s-ar suprapune exact peste primul trimestru de sarcina. Eu am fost foarte stresata de gripa care circula, acum deja o sa trec in trim 2 si o sa ma mai relaxez, dar acum o luna eram un ghem de spaima cu gandul la virozele astea.
Pupici pt toate fetele si numai de bine sa auzim!

Mergi la inceput

Bunadimineata,fetelor!Dumnezeu e mare si o sa ma ajute sa trec peste toate problemele!O sa incerc sa ma linistesc ...pana in martie!Este greu sa ai un copil de care trebuie sa te ocupi si sa te si protejezi...ma refer la burtica daca va fi sa fie.

Anemona,fiind o sarcina FIV trebuie sa iei utrogestan.La 12 saptamani parca am mai facut un set de anaalize hormonale .Atunci am oprit cicloproginova si utrogestan au ramas doar 3/zi oral.Eu gravibinom am facut doar 2 saptamani pt ca nu a fost nevoie mai mult.La mine erau probleme cu durerile de spate si de burta.La eco de la 7 saptamani mi-a iesit decolaj.Era f mic dar Ancar pt siguranta mi- a facut cerclaj.Stia ca am dureri de spate si de burta.Dupa cerclaj a fost mai bine.Defapt totul s-a schimbat dupa primele 3 luni cand am reusit si sa mananc cate ceva.

Nu stiu cand il voi suna pe Ancar.Sotul meu vrea sa treaca iarna,adica in martie si sa fiu in lotul de aprilie.De paste se face FIV?

Am sunat la Centrul American in Bucuresti sa aflu preturile.Ei nu fac FIV in Romania ci in Israel.Costa 4500 dolari in care este inclus si transportul.Este vorba de FIV fara ICSI care ar creste pretul si mai tare.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Buna dimineata fetelor.V-am citit mesajele si sunt alaturi de voi.
Am vazut ca sunt fete care vor sa il sune pe Dl Prof in februarie.
O prietena care deasemenea este pacienta dinsului mi-a spus ca dl prof pleaca la un congres in februarie.V-am spus asta ca sa stiti sa il sunati din timp.Eu am vb cu dinsul ieri sa imi fac programare pt sapt viitoare si nu mi-a zis nimic.
Am uitat sa o intreb pa acea prietena cind anume este plecat :la inceputul lunii sau la sfirsit,dar voi sunati-l din timp sa nu aveti surprize.

Ancutza cu burticutza de 10 sapt.
DNP 4 aug
Prof.Ancar.Sf Pantelimon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Apropo de ce a zis Anca... Ancar nu se dezminte: dupa fiv, fuga la cate un congres (eventual intr-o tara calda)...
Pana la jumatea lui februarie e insa pe baricade.

Apropo de Gabi: acum FIX un an de zile m-am inscris pe DC, pe care l-am gasit cautand pe google info despre fiv, ancar, medsana. Si-am gasit-o pe GABI!!! Daca ati stii (tu, Gabi, mai stii?!) cat ajutor mi-a dat mie fata asta, cat m-a sustinut si incurajat, rauri-rauri de mailuri in care era atat de optimista, de sigura pe ea si de fericita ca Simonica EXISTA... Unde e fata aia? A mai intrat pe forum, ca n-am mai vazut-o
Spui de Anemona ca a avut noroc reusind din prima. Asa e, dar si tu ai avut acelasi noroc! Ai facut un singur fiv (nu doua!) si ai avut noroc sa ai embrioni congelati ca sa reusesti cu ET. Eeee?! Ai avut noroc sa ai banii de fiv, cu putin efort vei avea norocul sa-i ai si pentru al doilea fiv, ai avut noroc sa duci la capat o sarcina dificila si sa faci mare o printesa care s-a aratat "dificila" de cand s-a nascut... Sa mai scriu? Gata, te-ai racorit de dusul asta sau mai vrei sa arunc si cu bulgari in tine?! Brrr

Mergi la inceput

Salut!

Credeti ca e posibil ca un FIV la Medsana sa coste 1900 euro si la Timisoara 250 euro?Ceva nu e in regula!La Medsana sau la Timisoara?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Monica, pumnii stransi si incredere maxima! La mine s-a decalat putin, din cauza ciclului care mi-a venit azi, ceva mai devreme decat era programat, asa ca incep tratamentul pe ciclul de pe 8-9 februarie, iar ET voi face pe la sfarsitul lunii (dupa 25 febr.). Sa dea Domnul ca rezultatul tau sa-mi sporeasca sperantele in saptamanile de asteptare!!! Ai schimbat clinica?

Cine se mai inscrie pentru februarie?
Denisa, pe ce meleaguri bantui?!

Cloe, burtica ta dospeste? Cand vedem roadele?

Mergi la inceput