aviz romascancelor!!:)
vin acasa!!!si vreau sa ne cunoastem!!!Vin duminica si stau pana fix la 1 feb..care o sa fiti in zona sa bem o berica in spate la Primarie???
sper sa avem multe ocazii,
va pup cu drag si astept numere de teldau si eu la toata lumea
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Raspunsuri
remy spune:
Drum bun si sa bei si pentru mine o berica poate cu alta ocazie cind o sa mai pleci in tara o sa fiu si eupina atunci si craciun fericit alaturi de cei dragi
GabrielaG spune:
Drum bun acasa si sarbatori fericite. Din pacate, desi m-am nascut in Roman si am facut si liceul si parintii au mai locuit si cat am fost in facultate si dupa, acum nu mai am pe nimeni in Roman. (doar fostii vecini).
Poate gasesti totusi fete care merg la parinti de sarbatori.
Sanatate si sa ai un an plin de impliniri si realizari,
Gabriela si baietii
Dandanescu spune:
Fericito...,sa te distrezi la maxim si sa primesti mlti multi colindatori.Asta imi lipseste aici...si chiar ca nu o pot inlocui cu nika.Imi trece mie repede...Pe unde stai?Poate suntem vecine cine stie?Vecina draga vecina....Si inca una:Trandafir de la Moldova...Pace si drum bun.Semnat mamica Daniela si minunea ei Dania[MIELITA].
Sa fiti iubiti !
otau spune:
Off.... si eu m-am nascut in Roman. Copilaria mi-am petrecut-o acolo la bunica. Tare, tare frumos a mai fost. Imi aduc aminte si acum cu placere de plimbarile prin parc, de cinematograful de langa hotel unde mergeam cateodata cu bunica, de balci...
Acum insa sunt in Bucuresti si nu a mai ramas decat casa bunicii acolo si asta de mult din 1986.
Ce perioada frumoasa a fost! Pacat ca nu mai e!
mamica dulce spune:
ofofofnu mai e nimeni acasa???asa speram sa facem o intalneala...maine plec!!dar "pazesc" subiectul,poate-poate..
romascani din toate colturile,..si Sarbatori Fericite oriunde ati fi!
cu drag,ancuta si Marc-1 an
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Luanna spune:
Doamne,ce nostalgie m- apucat...!Cu toate ca locuiesc in Iasi, foarte greu mai ajung pe acasa, pe la Roman!Adevarat, a fost frumos, atat de frumos incat doare.Mi-e tare dor de balci(intradevar),de bancile din curtea liceului, de parc, de tot ce inseamna acasa...dar mai ales de linistea si pacea sufleteasca,care acum imi lipsesc groaznic de mult!Mi-e dor de primaverile de acasa,de cartrodom(unde am invatat sa merg cu motorul),de picnicul din zavoi, de prima iubire,de primele lacrimi pe malul Moldovei...Doamne ce vremuri!Va pup romascancelor de pretutindeni,sa fiti fericite oriunde ati fi, si niciodata sa nu uitati de unde ati plecat, asa cum era sa fac eu !Hai ca-mi dau lacrimile, si sunt intr-un internet!Poate ne vedem....ACASA!
Corban Nicoleta
saphir spune:
Ce surpriza placuta! la toate . Si eu sunt din Roman, e adevarat am plecat de acolo in 1997 , dar parintii mei locuiesc inca acolo. E bine sa va regasesc, dragi romascance!!!
Saphir 34 saptamani
dianaelena spune:
salut si eu sunt din roman.amfost de sarbatori acasa dar oraselul copiilor nu mai era ca pe vremea copilariei mele.
multi multi ani si mult
remy spune:
Si eu abia astept sa ajung acasa la Roman in aceasta vara,poate atunci mai e cineva dintre voi acasa