SUGESTIE

SUGESTIE | Autor: DARAEL

Link direct la acest mesaj

Deoarece nu imi trece prin cap unde altundeva ar fi normal sa pun acest subiect, il voi pune aici.

Sugestie: deoarece sunt destul de multe subiecte sticky pe prima pagina in unele forumuri de discutie (de ex pe pagina cu discutii generale sunt aproape jumatate) si subiectele fara acest statut dispar rapid in paginil 2 si 3, nu se poate sa creasca numarul de subiecte expuse pe o pagina de la 15 cat sunt acum la 25 sau chiar mai multe pentru a le urmari mai usor ?

Multumesc !
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Imi pare rau ca nici unul din moderatori nu a raspuns sugestiei tale, mie mi s-ar parea o masura binevenita, gindindu-ne si la zilele in care incarcarea paginii merge mai greu.
Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Va raspund eu

Moderatorii nu au posibilitatea de a modifica acest lucru...deci va trebui sa asteptati sa citeasca adminii subiectul si sa ia o hotarare in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Eu nu ma pricep prea bine, dar atunci nu se poate intimpla ca in zilele in care incarcarea paginii merge greu, sa mearga si mai greu, pagina fiind mai mare?
Zic si eu...

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Ba da, se va incarca fiecare pagina si mai greu. Singurul avantaj ar fi acela de a vedea pe prima pagina mai multe subiecte, poate nu vor toti subiecte din prima pagina, asa ca vor vedea direct si a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Multumesc tuturor pentru pareri.

Fiind o sugestie, nu am asteptat neaparat un raspuns din partea administratorilor sau al moderatorilor. Totusi, sunt convins ca administratorii vor lua in considerare toate aspectele (viteza de incarcare, modificarea programelor, eficienta metodei, etc.) si vor lua cea mai buna hotarare pt. toti membrii DC.

Sarbatori fericite tuturor !
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput