Campina, un oras din povesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Mi-a starnit curiozitatea acest topic!!!
Ma rodea curiozitatea sa aflu ce este asa de deosebit in Campina! ptr ca am fost si eu in aceasta vara in Campina, si am poposit la Fantana cu ciresi, dar...:-( m-a dezamagit complet. Poate unde si eram obisnuita cu cascada de la Pietrele lui Solomon din Brasov..
Era ff aglomerat, aproape nu am avut loc unde sa ne asezam, foarte multa mizerie...iar daca paraiasul care odata a curs prin padure ar mai fii curs...ce bine mai era, mai dadea o pata de culoare locului..

Lasand la o parte subiectivismul pe care il are fiecare din noi cand vine vorba de locul nasterii, sau de locul copilariei.. eu cred ca fiecare loc din tara asta este deosebit in felul lui. si aici vine randul meu sa spun ca nu as da Brasovul PENTRU NIMIC!
Parerea mea!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Are dreptate Clopotzel....nu are rost sa ne contrazicem...fiecare are un loc al lui preferat si asta mi se pare normal!

Numai bine!

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Campina e un oras linistit, in care ai impresia ca nu se intampla nimic niciodata.Mi-a placut sa merg in Campina , insa drept sa zic nu prea am avut locuri sa iesim sa ne distram ...ne place, insa sa venim in vizita la bunica...avem si un teren de casa in centru, pe care soacra mea s-a hotarat sa il vanda deoarece nu ne trage ata pe nici unii sa ne retragem acolo.
va pupic

Mergi la inceput