Punem de-o intalnire in Iasi?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gcornelia spune:

Raluca-san sa ne povestesti cum ai ajuns acasa ,iti doresc drum bun draga mea!

Ai luat o hotarare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani, iesencele!!! Bravo voua, ma bucur ca v-ati distrat dar...unde-s pozele??? Haideti ca abia astept sa ne vedem din nou! Sanatate multa, alungati gripa si febra si primiti pupici multi de la noi!

Un An Nou Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Cristina, am citit pe undeva ca vii acasa de Paste. Vii in Iasi?
Cum te simti si ce-ti face puiul cel mic?

Elena si puiu mic, 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cornelia maine o sa aflu exact cand plec acasa, caci o sa ma duc iarasi pe capul celor de la bilete Sper ca de maine sa reintre toata lumea in normalitate ca din cauza sarbatorilor s-au dat toate programele peste cap!Pupici Smarandei care e o ghidusha si jumatate

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Dragele mele, ce rau imi pare. Iar am pierdut pe de o parte, dar am castigat pe de alta. Am fost la ai mei, la Suceava si nu ma mai dadeam venita acasa. Imi pare tare rau ca nu am putut veni, dar ma bucur pentru voi ca v-ati distrat atat de bine.
Pupici de la noi si astept si eu sa vad pozici.

Alina si Andra - 2 ani !!

SARBATORI FERICITE pentru toti membrii DC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Sigur ca a meritat Ralucami !
A fost primul revelion al fetitei mele petrecut in strada...!Caci bineinteles ca am luat si cupilul cu noi..!De atunci de cate ori trecem pe langa palat,Catalina zice :"alat..nenea..canta..anseaza..poc poc..elutze..."si zau ca se bucura si danseaza "ca nenea" , nenea care canta si danseaza fiind cel de la Zdob si Zdub,iar poc poc si stelute fiind bineinteles petarde si artificii...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Elena I.

daaa!!! venim de Paste si abia astept sa ne vedem din nou... Desigur ca in Iasi, unde altundeva? O sa mergem si pe la parinti dar tot la Targu' Iesilor ajungem, ca acolo ne e inimioara:)))Sarcina usoara, Elena, sa ai grija de bebe sa-l vedem si noi sanatos si voinic!
PS: juniorul e bine, multumim de intrebare. E mancacios si zgomotos, dar mai ales sanatos, slava Domnului ca nu am avut nici o problemuta cu el...

Un An Nou Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Uuuaaauuu!Ne bucuram Cristina,sa va avem din nou in mijlocul nostru !!!Ma bucur ca Patrick e un baietel cuminte si mai ales sanatos,abia asteptam sa facem cunostinta cu el!!!
Adi,gata gripa???Mi-a parut rau ca Alex a fost racit si nu am avut curaj sa iesim ,desi tare ne-am fi dorit !!!Noi am petrecut revelionul "in 3 ",Alex a rezistat eroic pina la 2 ,a simtit el ca se petrece ceva deosebit,iar noi am capitulat pe la 3!!
Un an nou cu multa fericire ,sanatate si multe impliniri va dorim din toata inima!!!
Gabi si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Buna dimineatza in 2004 !!!
LA MULTI ANI si sa va fie de bine !
Am si eu acces la calculator si un picutz de timp asa incit voi scrie citeva rinduri!

Sint foarte fericita ca am reusit sa ne intilnim!
A fost extraordinar si toate ati fost minunate!Pacat ca timpul s-a scurs atit de repede si a trebuit sa plecam,dar poate anul acesta vom organiza mai multe intilniri si vom sta mai mult impreuna,mai ales ca si taticii s-au inteles perfect!

Draga Raluca,
Sa ai un an exceptional si tot ce ti-ai dorit sa se indeplineasca.Sa ai o calatorie usoara si sa vii cit mai repede,din nou...acasa!

Draga Elena,
Sarcina usoara in continuare,iar bebele sa fie sanatos,frumos si destept si sa va aduca numai bucurii!

Draga Gabi,
Sa va traiasca nazdravanul dragalas,sa fie sanatos si destept si sa reusiti sa achizitionati casa mult visata!!

Draga Cornelia,
Sa-ti traiasca frumusetea si "cumintzica"de Smarandita si sa-ti umple viatza de fericire!!

Draga Carmen,
Un an cum nu se poate mai bun si usor,iar Alex sa creasca mare,sanatos si voios si cuminte cel putin la fel ca Smaranditza si Mihnea

PS.Fetelor,data viitoare ii pacalim noi pe tatici..o tulim englezeste la Carafa si ii lasam pe ei sa aiba grija de bebei

Pentru fetele care nu au reusit sa ajunga:
Un an bun si cu impliniri si sa speram ca vom reusi sa ne intilnim.

Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:
Originally posted by Elena I.

daaa!!! venim de Paste si abia astept sa ne vedem din nou... Desigur ca in Iasi, unde altundeva? O sa mergem si pe la parinti dar tot la Targu' Iesilor ajungem, ca acolo ne e inimioara:)))Sarcina usoara, Elena, sa ai grija de bebe sa-l vedem si noi sanatos si voinic!
PS: juniorul e bine, multumim de intrebare. E mancacios si zgomotos, dar mai ales sanatos, slava Domnului ca nu am avut nici o problemuta cu el...

Un An Nou Fericit!

O ce veste minunata!!!
Incep anul cu vesti extraordinare!Abia astept sa ne reintilnim!
Pentru ca nu am reusit sa vorbim de cind s-a nascut Patrick,iti uram tot ce e mai bun pe lume,doi copii sanatosi si fericiti,iar viata voastra sa fie un ocean liniste si impliniri!!!
Va pupacim dulce de tot din tirgul Iesilor,unde ninge superb acum,
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput