Punem de-o intalnire in Iasi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Dupa parerea mea, cele care sint deja pe lista + bebici + tatici, vor veni cu siguranta. Si eu abia astept intilnirea si o sa-l car si pe Vio (sotzulica) dupa mine, ca doar n-oi veni singura cu bortzomega de 8 luni pe ghetusul asta.
Sper sa va recunosc, desi s-ar putea sa ocupam numai noi toata cofetaria.
Pe diseara!

Elena si puiu mic, 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI !!!!

Bine v-am regasit!Abia astept sa ne intilnim diseara!
Am sa asez pe masa o revista "MAMI",asa incit acolo va fi locul de intilnire!!Ce ziceti?
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetele eu acum ma strofoc sa fac macar 10 ecusoane cu logo-ul de la "desprecopii" si voi aduce un marker sa se scrie nikul si in paranteza numele fiecareia. E bine asa? Sau le-a facut deja cineva? Doamne nu mai pot de nerabdare! Abia astept sa ne vedem!!!!!!!!!!!!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Dragalaselor,intalneala placuta!Si nu uitati de poze,pliiiiiizzzzzzz!

Sarbatori Fericite,ani infloritori si vise implinite!!

Irina,Vevica-mica & margicu' din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, v-ati intalnit?
Abia astept sa vad poze. Eu cu Otto am ajuns cu bine la Toulouse.
Un an nou fericit va doresc si asteptam vesti,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Ne-am intalnit si a fost super Mi-a parut un pic rau ca nu au reusit sa ajunga toti cei care s-au anuntzat (Julie, Adda si Cosmin, carmenp si ymelda) , dar cred eu, toti cei care am fost acolo ne-am simtit minunat. Fiind in vacantza si avand o groaza de timp liber am fost prima la locul de intalneala Primele minute.......panica(o groaza de bebei, multa lume dar nimic care sa arate prezentza membrilor DC) Dupa cateva minute a aparut o burticutza frumoasa,de 33de saptamani, impreuna cu sotul ei : ELENA I. Urmatoarea prezenta la apel a fost GCORNELIA cu fetitza ei de 1,8ani- o minunatzie de fetitza care are energia unei gradinitze intregi. Apoi a venit alt cuplu superb, cu o mandretze de baitzel( de numai 4 luni si jumatate). In rolul principal de Mami: L_Carmen. Si aproape in acelasi timp au ajuns Palmyrah2002(Cristina) cu puiul ei dulce si blondutzMihnea si Acvi(Gabi) cu baietzelul ei cuminte -cuminte si duuulce rau Alex. Dupa ce ne-au instalat pe scaune si ne-au cumparat sucuri, baietii s-au retras la o bericica(chipurile ca sa vb in liniste despre arta de a creste un bebe) si noi, fetele am inceput sa vb de-ale noastre( bebei, cromozomiX si Y, Ovulatie, timpul ideal de a deveni mamica, aventuri cu micutzii etc) Nici nu stiu cum a trecut timpul, a fost fantastic!! Le-am promis fetelor ca prin februarie voi posta la "Felicitari si anunturi" o mica veste in care le voi anuntza ca am trecut de la aspiranta la . Sper ca pana la urmatoarea intalnire cu sotul meu sa nu ma paraseasca nici curajul si sa nu mi se ostoiasca nici elanul Fetelor sunteti toate minunate! Mi-a facut o placere fantastica sa va cunosc si poate , candva cand voi mai fi in vacantza prin Ro voi reusi sa va mai vad, de data asta impreuna cu sotul si bebele meu Sarbatori minunate si viatza sa va fie numai lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Putem vedea si noi ,cele care nu am putut ajunge,ceva pozici? "Adriana gripata"

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Frumos ai relatat despre intilnirea noastra de aseara , Raluca. Sa-ti ajute Dumnezeu sa iei decizia corecta pentru tine, ca femeie.
Ma bucur ca v-am cunoscut pe toate si pe puiutii vostri cuminti.
Adi, insanatosire grabnica!

Elena si puiu mic, 33 sapt

Mergi la inceput

Dia insanatosire grabnica! Pozici nu am prea facut. S-au facut vreo 2-3 cu aparatul lui l_carmen si vreo 2 cu aparatul lui palmyrah2003(cristina). Spre rusinea mea am fost prima acolo, dar am plecat cu capul in traista. Voiam sa imi aduc camera video si in mare graba am uitat-o acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Ma bucur ca v-ati cunoscut si a fost fain.Astept sa vad pozutele.

Lia&Andrew

Mergi la inceput