Salut fetelor,
Am si eu o nelamurire :
Vineri, 05.12.03 am facut Histeroscopie...rezultatul fiind sinechie uterina. A doua zi m-i s-a montat un sterilet dupa care am plecat acasa.Deci astazi este a patra zi de la interventie si am o singerare la fel ca la menstruatie.....care ar fi trebuit sa vina cam peste 7 zile...Vreau sa mentionez ca inaintea Histeroscopiei am facut 5 zile tratament cu antibiotice si polidin iar din ziua 5 anticonceptionale( pe care continui sa le iau)
Deci intrebarea mea este: aceasta singerare (destul de abundenta) este normala dupa aceata interventie ????....sau este cazul sa ma duc la un control???
Va multumesc anticipat pt raspuns...
Sa auzim de multi
Salut Cami
Si eu am sangerat la vreo 3 zile dupa Histero, dar a fost f. putin si de culoare mai inchisa. Am fost la medic si mi-a zis ca nu e nimic. Dar daca zici ca sangerarea este abundenta, poate ca ar fi bine sa mergi sa vezi despre ce este vorba.
Buna Codri,
Singerarea la mine nu este inchisa la culoare....este exact ca la menstruatie(ca culoare si cantitate)...dar menstra trebuie sa vina peste o saptamina.A...si singerarea a inceput dupa ce mi-a pus steriletul, a doua zi.
ln orice caz, daca nu se opreste miine merg la Ancar sa vad ce zice.
Merci pt raspuns,
Daca ai facut HSG (histerosalpingografie) nu trebuia sa sangerezi prea mult. Eu am avut doar cateva picaturi in ziua respectiva dar in schjimb m-a dur burta vreo saptamana. Mergi la doctor si spune-i.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!