Stimate dr.
Imi puteti spune daca Echinacea si propolisul se indica pt profilaxia gripei? Am auzit de o d-na dr care ia propolis in sapt5, eu sunt in sapt 11 si nu am apucat sa ma vaccinez dar iau Oscilococcinum 1 doza pe sapt.
Ce ma sfatuiti?
Revin cu o alta intrebare. Am dureri articulare (umeri, coate, pumni, genunchi,glezne) de citeva saptamini. In urma cu 2 ani m-am cautat de lupus si poliartrita dar nu am gasit nimic. Si oricum mi-au disparut atunci.
Sunt doar dureri, desi suparatoare nu mi s-au umflat sau altceva. Au vreo legatura cu sarcina, am vreo carenta de calciu sau altceva? Sau e din cauza Duphastonului ca stiu ca progesteronul relaxeaza articulatiile.
Sunt sapt 12.
Multumesc.
Ma simt cam prost ca va tot bombardez cu intrebari, dar la ultima consultatie, la colposcopie dr. a vazut un polip endocervical. In iulie nu-exista sau nu protruziona din col dar dr mi-a spus ca ar putea fi endometrial si ca as putea singera de la el si ca s-ar putea sa il scoata. Mi-e cam teama, nu e riscant?
Va multumesc.
Draga mea, eu sunt insarcinata in 3-4 saptamani si ieri am fost la primul consult gineco din sarcina si mi-a zis doctora si mi-a si aratat pe monitor ca am un polip decidual pe col care cica e specific sarcinii si nu e o pb se va rezolva in timp zicea ea.
Daca afli noutati despre asta scrie-mi si mie te rog.
Pupici si sanatate multa. Ai grija de tine si de bb.
kamy