Tabel de fertilitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samara spune:

Fetelor multumes pentru raspunsuri.
Laura2001, nu ai divagat de la subiect si cu cat intrebam mai mult aflam si ne clarificam (sau devenim mai confuze) mai multe chestii.
La mine e prima luna, adica doar cu cateva zile inainte de menstruatie am inceput sa imi iau temperatura. Nu mi-am luat-o chiar in fiecare zi la aceeasi ora pentru ca nu ma trezeam mereu la aceeasi ora, iar uneori chiar deloc pt ca uitam.
Eu am inteles ca temperatura trebuie luata la aceeasi ora dar daca te trezesti mai devreme ce faci? Stai in pat pana la ora la care trebuie sa iti verifici temperatura? Sau trebuie sa iti masori temperatura imediat ce te trezesti necontand ora, ci doar faptul ca esti trezita acum din somn pt ca dupa ceva timp de la trezire temperatura se modifica? Imi cer scuze, dar lamuriti-ma si pe mine cum e.
In privinta tabelului de pe Fertility, mie imi arata ovulatie in ziua a 17-a dar eu am avut dureriele specifice ovulatiei, spun asa pt ca mereu in celelate luni imi venea menstruatia la 14 zile de la durerile provocate de ovulatie, dar eu am avut ovulatie, adica dureri, in ziua a 21-a, asa ca am intrat si mi-am schimbat tebelul pe Override, optiune in dreapta sub tabel la explicatiile legate de Ovulation Detector.
Acum cateva zile am avut dureri de ovare, iar uneori am niste senzatii ciudate in stomac si mai mereu ma simt ca si cum as fi imbalonata sau as fi mancat prea mult siam o senzatie de greutate pe/in jurul burtii. Dar toate astea le pun pe seama imginatiei mele caci imi doresc tere mult sa fiu cat mai repede. Si acum cand va scriu am o durere difuza in partea dreapta. Soer sa ni fie totusi alte probleme.
Hai ca m-am plans prea mult. Va pupacesc si astept de la voi cat mai multe vesti, care mai de care ca sunteti , un cadou in avans de la caci mai are de adus si o alta serie pt restul de .

Samara care vrea sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragi viitoare mamici,sper din toata inima ca in curind sa va bucurati de un ingeras.Pot sa va spun din proprie experienta,ca exista o multime de factori care contribuie la intirzierea evenimentului.Eu nu am ramas gravida 4 ani,dupa ce am incetat a lua anticonceptionale.Nu stiu daca asta e cauza,dar nu este exclus.Am fost foarte ingrijorata,mult timp,ca nu o sa mai raman gravida niciodata.Dar iata ca minunea s-a pertrecut,si acum am unbebeu in burtica de 23 de saptamini!!.Asa ca nu disperati,se poate intimpla oricind si mai ales...cind va asteptati mai putin!!!
Si o intrebare:la farmacii in Romania nu se poate cumpara un test care indica exact zilele cind se produce ovulatia?Eu nu le-am incercat,dar am auzit ca sint bune.Interesati-va!
va pupic si succes!
rayuela cu bebe

Mergi la inceput

Raluyela multumim mult pentru incurajari! Avem nevoie de ele in fiecare zi!
Noi, aspirantele, incercam sa fim relaxate, sa nu ne mai gandim, sa lasam bebele cand vrea el sa vina, dar faptul ca ne dorim asa de mult un copil ne face uneori sa uitam ce ne-am propus si sa fim foarte nerabdatoare .
Iti doresc sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si lui bebe din burtica!

Samara care vrea sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

fetele care stiu engleza mai bine,eu sunt cam autodidact la capitolul asta si ma descurc mai greu,adica mi-e sa nu inteleg gresit ce citesc ,acest sait ,adica fertilityfriend este gratuit sau ...ca am citit ca s-ar plati si nu stiu cand sa ma opresc ca nu as da bani pe ceva ce as putea si eu sa notez in carnetel ca la interpretari si ajutor din partea lor nu prea mi s-a potrivit,pentru ca eu bag doar datele de temperatura ,nu si cum e mucusul ca eu nu cunosc decat cand e apos ,restul fazelor nu le prea delimitez si ca sa nu gresesc...

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Roxy, este gratuit o luna in care pe langa grafic iti mai spun si cateva informatii utile (despre fiecare zi a ciclului ce se intampla, o analiza a fertilitatii, ovulatiei, a graviditatii,etc) iar din a doua luna ai acces doar la graficele de temperatura (nu-ti mai da informatiile acelea).
Dar in continuare poti sa iti completezi graficele si iti arata care a fost ziua ovulatiei.

Mergi la inceput

Roxy tabelul de pe fertility friendpoate fi folosit si fara sa platesti. Am inteles doar ca nu beneficiezi si de alte chestii de care au parte cei ce platesc, doar atat.

Samara care vrea sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Draga Samara, m-am uitat peste graficul tau. Ai avut ovulatie. Urmareste in urmatoarele 5,6 zile ce se intampla. Daca ai ramas cumva, vei constata ca temperatura se mentine ridicata.
Te-ai uitat la graficele mele? Eu sunt mai lenesa mai nou, nu am mai avut timp sa mai introduc datelel, insa te poti ghida dupa cele 2 grafice de acolo.

Samara, tu esti unul din cazurile despre care am mai pomenit eu, cu temperaturi foarte mici, sub 36. Este firesc sa nu poti ajunge la 36.9, 37.0, nici nu ai cum. La tine saltul s-a produs, temperatura a crescut clar, deci ai avut ovulatie.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Samara, cate zile de temperatur ridicata ai tu de obicei?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

AM INCEPUT SA IMI IAU TEMPERATURA DE PE 5/11/2003

MENSTRUATIA MI-A VENIT PE 12/11 CAND AVEAM 36.2, CU O ZI INAINTE AM AVUT TOT 36.2.

PE 6/11, IN A 8-A ZI DUPA OVULATIE TEMPERATURA LUATA A FOST 35, DAR VERIFICATA CAM LA O ORA DUPA ORA NORMALA LA CARE IMI LUAM EU TEMPERATURA, NU MAI TIN MINTE DECE AM LUAT-O ASA, PT CA M-AM TREZIT TARZIU SAU FIINDCA UITASEM.

CELELATE ZILE NU LE-AM LUAT IN CONSIDERARE PT CA ERA LUATA TEMPERATURA FIE LA ORE TAZII FIE DUPA CE DEJA MA DADUSEM JOD DIN PAT.

MENTIONEZ CA TEMP. DE CARE V-AM SCRIS IN ACEST MESAJ SUNT PT CICLUL ANTERIOR, CA SA VA FACETI O PARERE COMPARAND CU ACELEASI ZILE DIN CICLUL ACTUAL, CICLUL INCEPUT 12/12.

DA MELG AM AVUT SI 34.6, TEMPERATURA LUATA LA ORA NORMALA.

SCUZE PT CARACTERE DAR AM PROBLEME CU TASTATURA.

Samara care vrea sa fie
http://www.FertilityFriend.com/home/12112003

Mergi la inceput

Samara, daca vei trece de 15 zile de temperatura ridicata, ai mari sanse sa fii insarcinata.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput