Cabinete de bionergie sau cristaloterapie?
Stiti cabinete de bionergie sau cristaloterapie serioase si cu preturi rezonabile?
AniS
Raspunsuri
anne-marry spune:
anis intra pe www.astromagie.com si vezi ca trebuie sa scrie acolo adresa cabionetului doamnei de acolo, cristina pinciu, si are si in bucuresti.
pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anis spune:
merci..dar nu ma duc la Cristina Pinciu ,nici moarta. Cunosc site-ul dumneai de peste 1 an...ce intrebari am pus la ea..toate au fost aiurea. Si sedinta costa 500 000 de mii..
e mult , mai ales daca ai nevoie de 10-20 de sedinte..
Merci oricum!
AniS
ana maria spune:
Iti recoman sa nu te duci decat daca iti recomanda cineva de mare incredere un astfel de loc. Stiu ce vorbesc pentru ca am avut nevoie de un an si sedinte de psihoterapie ca sa imi revin dupa o consultatie de numai o ora. Am povestit cam acum un an istoria mea si tare mi-as dori sa nu o repete nimeni.
Eu trec pe partea cealalta cand vad un astfel de cabinet.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Ne mai poti povesti si noua istoria odata? Nu de alta, dar sa fim si noi puse in garda.
pupici
Crinuta
anis spune:
Subscriu Crinutei. Mai spune-ne inca o data povestea....Asa , sa stiu si eu la ce sa ma astept!
AniS
ana maria spune:
Important este ca madama la care m-am dus ca sa aflu daca am vreo problema de sanatate s-a apucat brusc sa-mi prezica viitorul in cele mai sumbre culori (cad cu avionul, nu tre sa fac copii ca ar avea ceva probleme. Intre timp ce mi-a zis nu s-a adeverit, dar un an am fost depresiva. Chiar primele zile am crezut ca ea chiar detine adevarul suprem si eram gata sa actionez in consecinta. Ma manipulease foarte tare. Dupa aceea am inteles ca isi cauta adepti.
Daca cineva vrea mai multe amanunte vi le pot da personal. Va trimit un mesaj. Aum mi-am revenit si chiar nu ma mai simt in stare sa povestesc si ssa fac publice lucurirle astea.
Sfatul meu este stati departe ca unii oameni au o putere mare si nu fac intotodeauna bine. In perioada in care incercam sa-mi revin am cunoscut si alte persoane care avusesera experiente similare. De asemen psiholoaga mea a intalnit o multime de cazuri care au ajuns la nea terapie dupa astfel de situatii.
Aveti grija de voi!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
m34 spune:
Cred ca destul de putini oameni au puteri reale in domeniul bioenergiei, desi numarul cabinetelor arata exact contrariul...
In plus, un astfel de cabinet ar trebui sa se ocupe de tratamente si nu de ghicit, pentru ca daca vrea omul sa se duca la ghicit exista si astfel de specialitati.
Am niste prieteni care au fost intr-adevar ajutati la un cabinet de bioenergie, astfel incat problema lor cea mai mare a fost rezolvata, deci se poate!
Sanatate la toata lumea si sa aveti nevoie de doctori de orice fel cat mai rar