Tratamentul doamnei Liciu?!

Tratamentul doamnei Liciu?! | Autor: coco

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor,
am postat acest subiect in speranta ca poate cineva care a trecut prin acest tratament ca si mine ma poate elucida: e careva care a ramas insarcinata in timpul tratamentului: mai exact eu ma tratez cu acei ovuli din polen,etc si cu baile de sezut din ceaiurile recomandate de dna Liciu pentru chisturi ovariene si fibromul (pe care mi le-au vazut dr. la eco.
S-a facut anul si eu nu am copilul mult asteptat iar varsta nu iarta pe nimeni (am 31 ani). [Asa ca fetelor nu amanati -faceti de tinere copii!]
In perioada asta e posibil sa ramin insarcinata?! (cu atatea
spalaturi vaginale...eu ma indoiesc)A ramas cineva , din intamplare in acea perioada? va pupic si sper ca a venit mos Niculae

Coco

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga Coco, in primavara am tinut si eu tratamentul asta 3 luni, la recomandarea D-nei Liciu; eu am ovare micropolichistice....nu am ramas inasarcinata, nici nu s-a rezolvat problema cea mare a mea...insa a avut loc o curatzare a uterului...adica vedeam cate mucozitati ies de acolo...ceva de speriat!
Eu am simtit ca mi-a facut bine, mucusul s-a reglat (era mai abundent) cat si usturimile de dupa contact au disparut total...probabil ca mediul era acid...insa de la ovule eu cred ca s-a reglat PH-ul!
In ceea ce priveste: daca poti ramane insarcinata in timpul tratamentului? eu am intrebat-o pe D-na Liciu si mi-a zis ca nu este nici o problema...dar in momentul in care afli ca esti insarcinata trebuie intrerupt...asa ca da-i bice si concepe un ca este voie! Sa iti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul, asa cum ne dorim toate de aici!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu pot sa-ti spun ca an scapat de un chist de 46 mm foarte repede de la inceperea tratamentului, deci da-i bice. E un tratament foarte bun, insa ma gandesc ca ar trebui asociat si cu ceaiuri de baut, mai ales pt fetele care au probleme cu ovulatia.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Da, intr-adevar Claudia, si eu simt ca scap de usturimi, dar dupa vreo 3 zile de la inceperea tratamentului am avut niste simptome de anexita, ori chiar am racit!!. Simteam nevoia sa urinez f. des.
Iar de facut e cam stanjenitor-chiar si mie imi iese un mucus foarte urat-dar ma gandeam ca sunt ovulele topite+ alifia cea ciudata.
Dar sa speram ca ajuta.O sa incercam...

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Puteti comanda tratamentele d-nei VALENTINA LICIU pe adresa: Bucuresti, C.P. 138, O.P. 32, sector 1 sau la tel. 01/650.62.96.

Mai multe informatii aflati daca sunati aici si vorbiti direct cu Doamna Liciu!
Eu stiu ca este pentru chisturi, fibrom, uter fibromatos....

Mie mi-a folosit pentru mucus si pentru ph...aveam usturimi inainte (adica mediul era acid), iar inca din primele zile de tratament nu am mai avut arsurile si usturimile de dupa contact!

Am auzit pe cineva care a scapat de un chist marisor cu tratam asta!

Tratam este cam 500.000 lei, pentru o luna de zile, adica 21 zile (din ziua cand se termina menstruatia)...in principiu o sa va recomande 3 ture de tratament!

El consta din 21 ovule cu propolis, miere, plante...si o lista cu ceaiuri (cred ca vreo 20..) pe care trebuie sa le cumparati de la plafar, le amestecati si faceti spalaturi vaginale si bai de sezut cu infuzie de ceai!!!

E destul de incomod, dar la mine chiar daca nu s-au rezolvat ovarele micropolichistice, am avut alte imbunatatiri (mucus, PH, curatare de mucozitati)!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna fetelor,
si eu am urmat tratamentul dnei.Liciu ,de fibrom nu am scapat decat operata, de sarcina..nici o speranta dar in schimb
m-am simtit f.f.f. bine dupa tratament,sangerarile intre cicluri au trecut,usturimi,dureri au trecut si ele .
Parerea mea!-tratamentul este eficient in cazul prob. ginecologice mai "usoare",in cazul fibromului va asigur ca l-am incercat si nu a avut nici un efect.DAR FIECARE ESTE DATOR SA INCERCE!
Am facut tratamentul in anul 2001,pe atunci m-a costat 300000lei ovulele si o crema cu propolis,mi-a dat o pg. xeroxata cu mod de folosire al tratamentului si denumirea plantelor ptr.baile de sezut.Binenteles ca nu am gasit toate plantele,am sunat-o pe dna. Liciu si mi-a spus ca pot incepe trat.cu plantele pe care le am.
A... si mai mi-a spus o chestie.CAND FACETI UN TRATAMENT NATURIST EVITATI SA MESTECATI GUMA MENTOLATA.Nu stiu ce efect negativ are menta ptr.tr. naturist dar nu a fost singura care ma avertizat.
Pupici!
Sanatate maxima!
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Despre guma mentolata nu am auzit, dar stiu ca scrie de alcool si muraturi!
Eu am inceput tratamentul pt. ca se pare ca luna trecuta am avut un chist pe ovar (asa s-a vazut la eco)+am un fibrom uterin.Am avut niste dureri si si acum, in timpul tratamentului, ma inteapa ovarul stang.
Ah, am platit 550000 lei (cu taxe postale cu tot)!
pupici,

Coco

Mergi la inceput