Rybomunil
I-am dat primele 4 doze de rybomunil Simonei si e tare agitata si parca numai e ea.O fi de la el sau de la altceva?Nu stiu ce sa fac mai departe.Mi-e frica sa-i mai dau.
Gabi
Raspunsuri
Laura T spune:
Gabi, nu cred ca e de la Ribomunyl. Si eu i-am dat Biancai (3 ani si 7 luni) tot primul set de 4 pliculete sapt. trecuta, dar nu am observat sa fie mai agitata decat de obicei. Pediatra ei mi l-a recomandat cu mare incredere, dar mi-a zis ca poate avea urmatoarele efecte secundare: febra pana la 38 gr., tuse, salivatie abundenta, Dar SA NU INTRERUP TRATAMENTUL!!!
Sanatate si pupici Simonicai.
danielac spune:
gabid, ti-am scris si pe cealalta lista. Nu cred ca e de la Ribomunyl, dar tu cand i-ai facut vaccinul de un an ?
dana
mumulina spune:
nu vreau sa va descurajez, nici nu afirm ca nu e bun medicamentul, vreau doar sa va spun ca in cazul fetitei mele nu s-a vazut absolut nici o imbunatatire dupa ce i l-am administrat (asta era anul trecut). sper sa aveti mai mult noroc!
,don'soara Alex si bb Teo
gabid spune:
Are o luna de la vaccinul de un an si a avut toate efectele de la el,inclusiv o mica eruptie si temperatura,lipsa poftei de mancare.Inca nu stiu ce sa fac,nu sunt convinsa ca este bun.Prin el se introduc niste virusi si posibil ca acei virusi sa-i faca rau.
Gabi
mumulina spune:
eu cred ca ar fi bine sa continui daca te-ai apucat de schema asta de tratament. si sunteti abia la inceput.
,don'soara Alex si bb Teo
zizee spune:
Gabi, s-a mai dicutat despre asta, uite si o alta parere:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1638&SearchTerms=Rybomunil
gabid spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri.O sa-i dau mai departe Rybomunil pt ca cred ca agitatia este de la natura,adica Simona s-a schimbat si numai e asa cumintica cum eram obisnuiti,are si ea personalitate si eu inloc sa ma bucur m-am suparat aiurea.Poate ca o sa incepa sa mearga deacum pt ca-si doreste si e mult schimbata,vrea sa stea in picioruse ceea ce inainte nu vroia ,vrea sa o plimb tot timpul de manute.Varsta ei biologica este de 11 luni defapt.Numai sunt suparata pe Rybomunil si o sa-i dau mai departe.
Gabi si Simonica cea mititica
danielac spune:
gabid si Diana a avut aceleasi reactii la vaccin acum cateva zile si tot i-am dat ribomunyl dar nu a patit nimic, acum ii dau si saptamana asta (a treia) si continui peste o luna.Nu cred ca e bine sa-l intrerupi si nu cred ca poate sa-i faca rau.
dana