cadou de Mos Nicolae

cadou de Mos Nicolae | Autor: doxi

Link direct la acest mesaj

Buna, ce cadou sa-i iau baiatului nasilor nostri de Mos Nicolae? Are 2 ani si jumatate si nu stiu daca la varsta asta are voie dulciuri... Multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Da, de obicei la varsta asta au voie si dulciuri, dar fara sa exagereze; depinde si cum i-au obisnuit parintii.
Eu am facut o data cadou o jucarie muzicala (volan cu diverse claxoane) la o fetita de 1.5 ani si o masina teleghidata la un baietel de 4 ani (frate si sora). Ei bine, baietelul a renuntat la masinuta in favoarea volanului
Deci cred ca o jucarie muzicala ar fi foarte potrivita, dar sa nu fie prea complexa si sa nu se desfaca prea usor in parti mici.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

La 2 ani shi jumatate,desigur ca are voie dulciuri adecvate virstei dar cred ca o jucarie plushata,l-ar incinta mai mult.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cred ca ceea ce mi-a trimis o prietena descrie cel mai bine cadoul de Mos Nicolae:

"In fiecare an, in seara de 5 decembrie, fiecare din noi primim cadouri. Uneori nici nu ne dam seama ca un gest , un zambet, o vorba pot fi cadouri de la Sf. Nicolae. Pentru fiecare din noi exista un cadou pe care sigur il primim... chiar daca nu este cel asteptat.
Dar eu va doresc sa primiti cat mai multe cadouri asteptate, sa simtiti magia acestei nopti si mai ales sa va bucurati de cadourile primite, chiar daca acestea sunt numai zambetul, gandurile bune si iubirea celor dragi."

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput