Blue Angel,
Intr-adevar este posibil sa intampini problemele de sanatate mentionate de tine, dar cred ca trebuie sa privesti problema un pic altfel: chiar si in cazul nasterilor normale exista o oarecare doza de risc (din pacate am un caz in famile cu probleme mari, un nepotel )
Pe de alta parte este preferabil sa stii cat mai multe despre copilas, atat pentru ca fiecare dintre noi este dispus mai mult sau mai putin sa ingrijeasca un copil cu probleme, dar mai ales pentru a urma calea rezolvarii sau atenuarii problemei de sanatate a micutului in cunostinta de cauza.
Directia pentru Protectia Copilului iti va pune la dispozitie dosarul medical al copilului, dar eu iti recomand sa mergi si la cateva controale amanuntite pentru a stii exact starea de sanatate a puiului (din punctul meu de vedere pentru partea a doua la ceea ce am scris mai sus...).
Sa va dea Domnul multa sanatate la toti
Blue Angel,
subiectul tau fusese postat la sondaje.In acea zi m-am apucat sa scriu si-am facut-o, am scris un mesaj luuung dar cand sa-l trimit, am incercat de cateva ori, nu pleca si pana la urma mi-a aparut eroare si-am pierdut si mesajul(oare se poate salva ce scrii?)Mi-am promis s-o fac din nou dar dupa cateva zile subiectul desparuse.L-am regasit acum si promit sa revin cu povestea puilor mei.
pana atunci toate cele bune,
Liliana
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki