Cu cine seamana copilul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aba spune:

ariel_7000 mi-a luat vorba din...degete. Da, fetita mea e blonda cu ochi albastrii, seamana mult cu sotul meu. Baietelul e brunet cu ochii negrii si seamana leit cu mama mea...si cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Ruty, fetita noastra, e o combinatie intre mine si sotul meu, nu prea poti sa spui cu cine seamana. Din acest motiv prietenii nostrii ii spun Sebastioana.
Alexxia (Oana)

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

http://community.webshots.com/user/aalexxia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissias spune:

Sint suparata rau de tot.
Alexuta mea seamana cu socrul si cu ,cumnata mea de parca este facuta de ei.
Ma consolez totusi cu faptul ca are parul saten si ochii albastri (aici seamana si cu mine)
Nu este corect sa fie asa si de aceea ma oftic.
Dar indiferent cu cine seamana ,este pruncul meu si o iubesc mult ,mult de tot.

krissias si Alexandra

http://community.webshots.com/user/krissias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sotul meu seamana ca doua picaturi de apa cu tatal lui. Deci nu e adevarat ca fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La mine nu se aplica teoria... asa deci eu seaman cu mama, fratele meu semanat cu tata, iar copilul meu (baiat) seamana cu tatal lui. Cineva a zis ca atunci cand copilul (ma refer daca este baiat) seamana foarte tare cu tatal lui inseamna ca in timpul la sarcina mamicile pur si simlu l-au adorat pe tatic. Nu stiu cdaca este adevarat dar eu l-am adorat, si il ador si in zi de asi pe tata la bb meu. Ma jucam mult cu urechia sotului meu si acum copilul are urechia dreapta cu un cotisor mic exact ca sotul. Avem si ceva poze cu sotul de la un an si le-am comparat cu ale lui Julia... sunt identice.
Eu nu cred ca teoria fata seamana cu tata si baiatul cu mama se aplica in multe cazuri.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adunapurici spune:

Cand eram mici, toata lumea (si toate pozele) spuneau ca eu seman cu tata si sora mea cu mama...acum este evident ca eu semna fff bine cu mama mamei, iar sora mea cu mama+tata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel spune:

Rachel seamana foarte mult cu taticul ei.
Eu seman cu tata , iar sora mea ( mai mica ) e leita mama.

Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Baiatul meu seamana leit cu tatal lui. Parca este copia lui in miniatura.
Nu are nimic de la mine, poate doar genele.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu seman cu tatal meu iar sora mea si cu tatal si cu mama. Insa fiica-mea e cap leit taica-su. Doar ochii ii are de la mine.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico-dani spune:

BAIETELUL MEU DANUT SEAMANA LEIT CU TATAL LUI DANIEL! CULMEA E CA INCA DINAINTE DE A SE NASTE AM VRUT SA IL CHEME DANUT CA PE TATAL LUI DACA ERA SA FIE BAIAT( NU AM VRUT SA STIU SEXUL COPILULUI DINAINTE, IAR CAND A IESIT COPILUL - AM NASCUT NORMAL-PRIMUL LUCRU CE AM VAZUT IN FATA OCHILOR AU FOST "OUTELE").ASEMANAREA ESTE CU ATAT MAI MARE AVAND PANA SI GESTURILE SI PRIVIRILE SOTULUI,ACELASI GUSTURI IN ALIMENTATIE IAR CUNOSTINTELE NE SPUN CA PARCA" AM TAIAT CAPUL SOTULUI SI I L-AM PUS COPILULUI"

Mergi la inceput