Si Shrek... :-)
Raspunsuri - Pagina 2
DARAEL spune:
Yeeee... mai adaugati un fan - ba nu ! Inca vreo douazeci, ca toti prietenii nostri sunt fani si l-am vazut si noi la cinema si acasa pe comp... (si acasa chiar de nenumarate ori, cu toti nepotii !)
Cred ca pot sa zic, chiar cu mana - pe tastatura, pe tastatura !!! - ca orice individ care nu a uitat de copilul din el este fan Shreck !
"Once upon a time there was a lovely princess..."
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Claudelu spune:
Fan SHRECK pana la moarte!!!!!!!!!!!
Toata familia de la ala mai mic la ala mai mare suntem fani SHRECK...
CFloarea
she_wolf spune:
L-am vazut de doua ori, prima data la cinema!
Ma gandesc sa iau DVD-ul pt. BB (cand o mai creste)!
Claudia si Cristi (pe 16 dec. implineste 1 an)
Mada spune:
Ma inscriu si eu ca fan Shreck, va place faza cu scosul lumanarii din ureche, ma distrez de mor
Pupici
danateo spune:
E mortal! Cred ca l-am vazut de 20 de ori si tot l-as mai vedea!
Tari sunt si Ice Age, Monsters Inc., Finding Nemo si inca cateva care-mi scapa acum...
Cu drag
Dana si bb Matei
vilma spune:
Si noi. Am cautat pe internet imagini din film, le-am scos pe hartie fotografica si le-am lipit la Anca in camera!!!! Nebunieeee
Vilma, Anca si Tudor
ralucami spune:
Hehehe! Mi-a sarit inima cand am vazut ca ati postat subiectul cu Shreck. M-am gandit ca deja azi vazut partea a doua. Ca despre partea intai mai discutasem pe undeva. Si sunt fan! In genere eu sunt fan de desene animate: Finding Nemo, Mulan, Ice Age, Peter Pan. Barbate-meu rade cand mergem la cinematograf sa vedem vre-o premiera le desene animate: intr-o ditamai sala de cinematrogaf, plina cu prichindei, doar noi doi- fosile, batrani-stricam ambiantza
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Freia spune:
wow... abia astept sa-l vad... sunt bolnava cu Shrek... cand eram insarcinata cu Alexa ma uitam in fiecare zi la el... Abia astept sa vad continuarea
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
sim spune:
Sotul meu a cumparat DVD-ul si am facut o incercare sa vedem daca fetitei noastre (de 2 ani) ii place... succes senzational: in fiecare seara cere sa-i punem "dvd-ul cu pick me!" Isi ia bibi, se aseaza in pat sub patura si nu se misca de acolo mai bine de o ora, cand isi da seama ca demult nu mai are lapte in bibi si catadixeste sa deschida gura si sa strige: "mami, nu mai am lapte!", da' nu s-ar misca din fata televizorului pana nu se sfarseste filmul.
De noi ce sa mai spun...l-am vazut de atatea ori, incat ma mir ca mai rezista discul...
Multumesc din suflet, Gsar, pentru pontul cu partea a doua! Abia astept(am)!!!
carolada spune:
buna,
spre rusinea mea,am vazut si eu -prima oara-shrek acum 2 seri cu sotiorul meusi ne a placut la nebunie,cu toate ca era in germanape care nu o prea dibuiesc(inca)
a vazut cineva partea a 2 a?
carolada