Hotel in Bacau????
![](images/user_woman.png)
Fetelor din Bacau sau care ati calatorit in Bacau, ce hotel imi puteti recomanda prin centru? Sa fie curat, de cat mai multe stele ....
Musai trebuie sa fac rezervarea astazi....
Astept raspunsurile voastre!
Multumesc
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anisia spune:
Hotel Decebal.E in centru si din cate stiu eu de pe vremea cand eram acolo e cel mai mare hotel.Probabil acum s-au construit altele noi si mai calumea ..sincer nu stiu.Stiu doar ca Decebal si Moldova sunt in centru si par a fi destul de mari si confortabile.Bafta.
Uite o lista gasita pe net:
Hotel "Decebal" **
adresa: Str. I.S.Sturza, nr.2,
telefon: 570020
Hotel "Moldova" **
adresa: Str. Nicolae Balcescu, nr. 16
telefon: 511514
Hotel ''Dumbrava'' **
adresa: Str. Dumbrava Rosie, nr. 2
telefon: 513302
Hotel "Central" *
adresa:Str. Nicolae Balcescu, nr.8
telefon: 534837
Hotel "Bistrita" *
adresa: Str. Luminii, nr.3
telefon: 533544
Am uitat sa scriu dar cred ca stiii,prefixul este la fiece telefon de mai sus 0234
Adina
Sorina spune:
Multumesc mult de tot pentru ajutor . Intre timp am facut si eu sapaturi si am aflat ca in acest moment hotelul Moldova este cel mai "bun" si asta pentru ca este proaspat renovat. Deja am facut rezervarea. Sper sa fie ok.
si
de la mine.
Sorina spune:
in ce sens oribil? a fost murdar? erau gandaci? mie mi s-a spus ca a fost renovat. cand ai fost tu era gata renovat?
ellys spune:
Era renovat acum o luna. Serviciile au lasat de dorit. Rezervarea facuta era si cu cina inclusa, dar la ora 21 nu mai gaseam nimic acceptabil de mincare. Si trebuia sa merg la piata de peste drum plina cu oameni dubiosi pentru a-mi lua ceva de macare.
Auzisem ca este cel mai bun hotel din Bacau. Este curat, fara gandaci si cald in camera. Preturile acceptabile.
Eu calatoresc foarte mult in tara si din acesta cauza am putut face o comparatie cu alte hoteluri renovate din alte orase.
Acum depinde foarte mult de gusturi.
Sorina spune:
Multumesc mult.
Ma gandesc sa raman totusi la acesta, daca spui ca este curat si cald in camera. Daca tu la asta proaspat renovat, ai unele nemultumiri ....sincer, ma gandesc ca celelalte, nu-s mai breze.
Pentru o noapte, curatenia si caldura ajung.
Inca o data multumesc pentru suport.