Hotel in Bacau????

Hotel in Bacau???? | Autor: Sorina

Link direct la acest mesaj

Fetelor din Bacau sau care ati calatorit in Bacau, ce hotel imi puteti recomanda prin centru? Sa fie curat, de cat mai multe stele ....
Musai trebuie sa fac rezervarea astazi....
Astept raspunsurile voastre!
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Este hotelul Arcasul...stiu ca este ok...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Hotel Decebal.E in centru si din cate stiu eu de pe vremea cand eram acolo e cel mai mare hotel.Probabil acum s-au construit altele noi si mai calumea ..sincer nu stiu.Stiu doar ca Decebal si Moldova sunt in centru si par a fi destul de mari si confortabile.Bafta.
Uite o lista gasita pe net:
Hotel "Decebal" **

adresa: Str. I.S.Sturza, nr.2,
telefon: 570020

Hotel "Moldova" **

adresa: Str. Nicolae Balcescu, nr. 16
telefon: 511514

Hotel ''Dumbrava'' **

adresa: Str. Dumbrava Rosie, nr. 2
telefon: 513302

Hotel "Central" *

adresa:Str. Nicolae Balcescu, nr.8
telefon: 534837

Hotel "Bistrita" *

adresa: Str. Luminii, nr.3
telefon: 533544
Am uitat sa scriu dar cred ca stiii,prefixul este la fiece telefon de mai sus 0234
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Multumesc mult de tot pentru ajutor . Intre timp am facut si eu sapaturi si am aflat ca in acest moment hotelul Moldova este cel mai "bun" si asta pentru ca este proaspat renovat. Deja am facut rezervarea. Sper sa fie ok.

si de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Evita hotelul Moldova.
Am stat cum 1 luna acolo si a fost oribil.

Mergi la inceput

in ce sens oribil? a fost murdar? erau gandaci? mie mi s-a spus ca a fost renovat. cand ai fost tu era gata renovat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Era renovat acum o luna. Serviciile au lasat de dorit. Rezervarea facuta era si cu cina inclusa, dar la ora 21 nu mai gaseam nimic acceptabil de mincare. Si trebuia sa merg la piata de peste drum plina cu oameni dubiosi pentru a-mi lua ceva de macare.

Auzisem ca este cel mai bun hotel din Bacau. Este curat, fara gandaci si cald in camera. Preturile acceptabile.

Eu calatoresc foarte mult in tara si din acesta cauza am putut face o comparatie cu alte hoteluri renovate din alte orase.

Acum depinde foarte mult de gusturi.

Mergi la inceput

Multumesc mult.
Ma gandesc sa raman totusi la acesta, daca spui ca este curat si cald in camera. Daca tu la asta proaspat renovat, ai unele nemultumiri ....sincer, ma gandesc ca celelalte, nu-s mai breze.
Pentru o noapte, curatenia si caldura ajung.
Inca o data multumesc pentru suport.

Mergi la inceput