Creditul imobiliar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Simona,

Costa peste 30.000 Euro in cazul in care apelezi la o firma de constructii.

Casa are la parter un living, baie si bucatarie, iar la etaj 3 dormitoare si o baie. Aproximativ 120 mp.

Nasul meu si-a ridicat anul acesta casa cam de dimensiuni apropiate de a noastra si l-a costat constructia + ferestre termopan + acoperis de tabla 12.000 USD. El a avut fonduri proprii.
Din acestia , manopera l-a costat 50.000.000 lei, muncitori platiti cu ziua.

Tinand cont ca preturile vor mai creste pana la primavara noi am estimat 12.000 EURO constructia casei.

Avand experienta renovarii apartamentului nostru de 3 camere acum 1 an, care ne-a costat cam 4.000 euro (cu ferestre termopan, izolat fonic peretii, schimbat instalatia sanitara , refacut toata instalatia electrica, gresie , faianta , parchet, bar, mobilier rigips in living), ne-am estimat pentru casa 10 - 11.000 Euro.
Apartamentul are 85 mp.

Oricum nu estimam sa depasim 30.000 euro. Si tot este mai bine decat un apartament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Apropae ca nu-mi vine sa cred cind vorbesti de asa pereturi. Mi se pare prea frumos sa fie adevarat.
Am si eu o curiozitate. Din ce este casa? Este pe sistem american/canadian su cum? Si noi intentionam sa ne facem o casa si pina la urma nu am iteles daca o casa de lem s-ar preta la clima Romaniei...
Astept raspuns si mult succes sa-ti faci o casa frumoasa si sa va bucurati de ea,

Olivia

Olivia Badoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce parere aveti , dupa 1 ianuarie preturile la apartamente vor mai scade????, tinand cont ca , creditele nu se vor mai acorda in conditiile de acum , ci mai greu sau chiar foarte greu!
Teoretic, ar trebuii sa scada....

Eu ma chinuii de cateva luni sa-mi i-au un apartament cu 2 camere cu bani cash..si din cauza creditelor...am asistat la o explozie de preturi si nu intotdeauna pretul justifica si produsul...asta e...dar e o nedreptate....pe de o parte unii platesc credite mai mari si pe de alta parte altii platesc un pret mai mare cu bani cash..eu vad dezavantaj pe ambele parti....pentru ca mi-e foarte greu sa cred ca , cererea e foarte mare ...ci doar au crescut posibilitatile..puterea de cumparare..datorita creditelor...mie mi se pare a fi speculatie din partea vanzatorilor.

Eu sunt de parere ca creditul imobiliar sa fie mai supravegheat!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Olivia,

Este o casa cu structura de rezistenta din beton si pereti de BCA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

quote:
Originally posted by ellys

Olivia,

Este o casa cu structura de rezistenta din beton si pereti de BCA.

Ellys

Multumesc.
O sa revin cu intrebari peste o vreme...Cind va apucati de casa?

Mergi la inceput