Influenta negativa???

Influenta negativa??? | Autor: oanaDo

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre un test Papanicolau C II?
Poate fi o influenta nefasta asupra fertilitatii?
Oana D.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Draga oana, din cate mi-a zis mie dr mea, cI nu prea ai sa intalnesti la testele papanicolau (este ideal, dar exista), cII este uun rezultat bun si care, din cate stiu eu, nu influenteaza fertilitatea.
stie altceva, cineva?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nu!
Este rezultatul cel mai intalnit in cazul femeilor sanatoase.

Deci, daca va doriti un bebe, nu mai stati pe ganduri....... :-)

Sanatate,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nu are influenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Exact cum s-a mai zis CII e cel mai des intalnit. El arata ca ai avut o rana ,o infectie pe col...dar in rest nimic care sa te ingrijoreze.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2001 spune:

Si mie mi-a zis ginecologul ca CII este un rezultat normal.In nici un caz nu are vreo influenta negativa asupra fertilitatii asa ca poti sta linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Testul Papanicolau II se intalneste la femeile tinere care au activitate sexuala si este normal sa fie asa, cel I se intalneste la fetele tinere care nu si-au inceput viata sexulala si nici nu au avut nici o infectie sau raceala.Deci NU.Bafta si un BEBE cat de curand.
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Fetelor,multumesc de raspunsuri
se pare ca dr. mea nu e de aceeasi parere:mi-a spus ca mai intai trebuie sa rezolv "rana" de pe col apoi sa ma astept sa raman insarcinata,deoarece in situatia asta nu pot ramane.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mie dupa un C II un alt mesic mi-a gasit C I, dar cine il crede? Nu stiu in ce conditii fac medicii si cat sunt de buni la interpretare. Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Medicii nu pot spune exact decat dupa colposcopie.
La mine colul arata foarte vascularizat si la prima vedere : "aoleu ce rana urata......."
Dupa colpo mi-a pus C II (mentionez ca am aproape 31 ani si o nastere la activ) mie mi se pare normal.......
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

oana ceea ce-ti zice dr ta nu e adevarat. Eu am ramas insarcinata cu rana pe col cu tot. Mi-a spus dr inainte ca o am dar am tot amanat dupa care am ramas insarcinata si cica o rezolvam dupa sarcina si spre marea mea rusine nici in ziua de azi nu am mai fost la dr.

ideea e ca trebuie tratata cat mai repede,dar legatura cu fertilitatea nu are.

Mergi la inceput