vaccin de la farmacie sau dispensar

vaccin de la farmacie sau dispensar | Autor: Midori

Link direct la acest mesaj

Am mai intrebat, dar poate am fost confuza si de aceea n-am primit
raspuns.

sunt cu fetita in ro si acum intram pe schema romaneasca de vaccinari.
Vaccinurile de la dispensar sunt sigure sau trebuie sa-i cumpar de la farmacie?

multumim pt raspunsuri,
C&Mi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Pai eu cred ce vaccinurile de la dispensar ar trebui sa fie sigure,nu?
Fetele din Romania poate stiu mai multe.
Eu aici le cumpar cu reteta pe care mi-o da pediatra, de la farmacie,iar medicul le face,atit!
Pupici

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Vaccinurile obligatorii le-am facut la dispensar, din rezerva lor de vaccinuri. Nu m-am gandit nici o clipa ca n-ar fi sigure, doar atatia copii sunt vaccinati in acest mod. Stiu chiar ca sunt vaccinuri care trebuie transportate in conditii deosebite (temperatura foarte scazuta etc.), deci e mai bine sa fie aduse la dispensar de catre persoane competente si nu transportate de parinti de la farmacie.
Maria n-a avut niciodata probleme de la vaccinuri.

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:
Originally posted by acs

Vaccinurile obligatorii le-am facut la dispensar, din rezerva lor de vaccinuri. Nu m-am gandit nici o clipa ca n-ar fi sigure, doar atatia copii sunt vaccinati in acest mod. Stiu chiar ca sunt vaccinuri care trebuie transportate in conditii deosebite (temperatura foarte scazuta etc.), deci e mai bine sa fie aduse la dispensar de catre persoane competente si nu transportate de parinti de la farmacie.
Maria n-a avut niciodata probleme de la vaccinuri.

Multa sanatate,
Manuela

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu cred ca si cele de la farmacii sunt sigure, dar mai bine la faci pe cele de la dispensar. Parca a fost odata un caz cu niste vaccinuri expirate, dar nu in Bucuresti. Si oricum , asta nu se intampla prea des. Eu nu mi-am pus niciodata problema asta, dar ai dreptate sa fim atente ce li se dau copiilor nostrii>
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput