casatorie cu cetatean libanez ..stie cineva?

casatorie cu cetatean libanez ..stie cineva? | Autor: ttik

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,
si multe felicitari pentru formarea unui grup de prietene
adevarate..nu cred ca mai exista un alt forum atat de placut ca DC..
in speranta ca ma veti ajuta,as avea cateva intrebari..
momentan nu locuiesc in romania si as vrea sa stiu care sunt actele necesare pentru a ma putea casatori in tara cu logodnicul meu,cetatean libanez..daca sunt persoane care locuiesc in liban,puteti sa imi explicati care este realitatea despre casatoria civila in liban,despre care am auzit ca nu este legala..trebuie sa va spun logodnicul meu este musulman ..
va multumesc si astept sfaturile si informatiile voastre
toate cele bune ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Uite aici un topic unde sunt fete casatorite cu barbati musulmani sau care traiesc in tari musulmane:)
Incearca aici, sigur vei gasi raspunsuri si iti vei gasi prietene.
Casa de piatra si sanatosi!

www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12033" target="_blank">http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12033

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Bine ai venit printre noi. Sunt aici pe forum cateva fete care traiesc in Liban, casatorite fiind cu cetateni libanezi. Sper sa vada si ele subiectul tau; sunt sigura ca te vor ajuta cu informatii. Dar pana una alta fa-te comoda si simte-te bine alaturi de noi la.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Exista doua aspecte:unul ala casatoriei civile , altul al casatoriei religioase.
In ceeea ce priveste casatoria civila , pe langa acte:CI(a ta), pasaportul(lui), acte medicale(analize), el trebuie sa faca o declaratie la notariat prin care sa afirme ca nu amai incheiat o alta casatorie, sa aiba acte de identitate traduse si legalizate in limba romana.Cred ca daca nu cumva au adaugat noi cerinte fata de ceea ce stiam eu, asta e tot.Daca ai pe cineva , la primaria in raza teritoriului in care tu locuiesti in Ro,ar putea da un telefon sa intrebe exact.
In ceea ce priveste casatoria religioasa , este strict obtiunea ta daca vrei sa te convertesti la islam sau nu , daca vrei s-o faci , mergeti la orice moschee si imamul va redacteaza un act de casatorie, avand bineanteles la voi actele de identitate si 2 marori musulmani.Daca te convertesi, atunci ti-se va redacta un act separat inainte(trebuie sa ai 2 poze tip CI).Nu stiu, daca mai stie cineva altceva...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Ttk,

Bun venit la !

Intr-adevar casatoria civila e ilegala in Liban si deci nici nu se poate face asa ceva acolo. De obicei, cind sint casatorii mixte si partenerii vor sa-si pastraze fiecare religia lor, se duc in Cipru (fiind la 10-15 min. cu avionul de Liban) si oficiaza casatoria civila acolo...apoi se intorc in Liban si o inscriu in registru....

Mai multe nu stiu sa-ti zic...

Casa de piatra!

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

va multumesc foarte mult pentru informatii nu ma steptam sa fiti asa de rapide..acum am ceva idei pentru ce acte trebuie sa avem..
multumesc mult pentru urari dar pana la nunta mai am de asteptat putin,pana la vara..pana atunci...noi prieteni si prietenii printre voi,sper..toate cele bune tuturor,in asteptarea craciunului si anului nou..
multumesc incs o data pentru tot,si aveti grija de voi.
draga mariam ,stiu ca esti musulmanca asa ca te rog accepta un intarziat "aid mubarak" si multa sanatate .
va imbratisez..

Mergi la inceput