ski in austria
![](images/user_woman.png)
Buna,
As dori va rog frumos sa-mi recomandati site-uri cu statiuni de ski din austria cu cazari si bineinteles la preturi accesibile.
Va multumesc
Raspunsuri
babirusa spune:
Am fost vara dar si iarna e super, e un complex turistic langa Sankt Johann(aproape de Salzburg), numit Alpendorf. Hotelul la care am stat are adresa pe internet www.hotel-berghof.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
klavier spune:
buna!
imagineaza-ti ca de doua zile stam non-stop pe internet si cautam ceva cazare la ski pentru perioada 26.12 - 3.01.
(noi stam in Austria=
cred ca am dat 50 de telefoane si totul e ocupat!
cica s-au facut rezervarile din vara!
(bineinteles ca mai sunt locuri la hoteluri incepand cu 70 € in sus...)
in schimb ar fi locuri dupa perioada asta, asa ca iti dau niste linkuri unde poti sa faci rezervare direct in internet.
www.tiscover.at (aici poti cauta in toata Austria)
www.skiarena.at (asta e in sud, la granita cu Italia, piste nemaipomenite, si poti gasi pachete cu pret redus in care e inclus si biletul de ski pentru 7 zile; am fost acum 2 ani si a fost nemaipomenit, sunt piste pana la 2000 m)
www.tirol.at (aici poti cauta regiunea Ötztal, unde am fost noi anul trecut, iarasi piste imense si zapada nemaipomenita)
unde ti-a recomandat mesajul anterior, la Alpendorf, langa St. Johann, nu am fost, dar am prospectul si e iarasi foarte frumos, cu piste pana la 1800 m, iar site-ul general este:
www.stjohann.co.at
Distractie placuta!
Adriana
TORIA spune:
Mai incearca si pe adresele astea www.hochkoenig.at sau pe www.berghotel.at poate mai gasesti ceva liber,eu stau prin zona dar zapada nu avem inca sus pe munte a nins dar sigur o sa vina.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alinah spune:
unul din cele mai bune, complex, topul celor mai bune statiuni, starea actuala a zapezii, poze si linkuri catre cazare sau paginile oficiale ale statiunilor etc...gasesti aici:
www.bergfex.at
Bafta!