fetita grav bolnava.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ce mai face fetita?

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

fetita este din ce in ce mai rau. parca doarme tot timpul. a scazut mult in greutate. nu se stie daca mai aude si daca mai vede.
parintii au fost la tot felul de medici. se pare ca este o cauza metabolica si sanse de vindecare nu sunt.

aveti grija de voi si de dragii vostri copilasi.
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Sa dea Dumnezeu sa se faca bine,saracuta fetita prin ce chinuri trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Moliftele Sf. Vasile se citesc si la Biserica Icoanei, luni, miercuri si vineri.
Cred ca ar fi de mare ajutor postul pentru familia fetitei,de ei depinde foarte mult, ar fi bine parintii sa se spovedeasca, eventual impartaseasca, si chiar si copilul dus la impartasit.
Sanatate multa si o sa ma rog pentru fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Doamne ce veste proasta! Sper sa faca Dumnezeu o minune si sa se faca bine.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Ce trist! Mergeti cu ea la un preot cu har! Nu intarziati! Doctorii fac si ei ce pot, dar Dumnezeu este deasupra.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

E imposibil sa nu mai existe tratamente pentru epilepsie.DAca parintii au renuntat sa mai lupate ,copilul si mai mult.Copiii cu epilepsie le trebuie foarte multa dragoste.LA 1 an si 2 luni se mai poate face injectie cu hormoni din cite stiu eu pina in 3 ani parca ,nu mai tin minte exact.Nu stiu ce medicamente se dau in Romania dar se pare ca nu prea isi fac efectul.Iar daca boala a inceput de la o virsta frageda.Pe la 2,3 luni ziceai sau cind,ca nu am inteles bine.Deobicei la virsta asta copiii bolnavi de epielpsie ,mai exact west syndrome , asta este boala specifica virstei iar spasmele sunt de genul extinderea bratelor si picioarelor in exterior si caderea capului in fata.DAca boala nu este tratata cum trebuie spasmele se inmultesc si pot cauza moartea copilului.SAu sa spasmele pot deveni de alta natura .Vreau sa percizez ca sunt mai multe tipuri de spasme.As mai putea povesti dar ma " cheama datoria"(copiii).SAnatate copilului!

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor,

Acum am dat si eu peste acest subiect si sunt ingrozita!!! Sper sa aiba loc o minune!!!!!
Pe mine ma intereseza mult subiectul mai ales ca am avut un caz in familie, care s-a incheiat tragic! Sper sa nu fie asa si acum! As vrea sa stiu mai multe despre epilepsie si mai ales daca este genetica! Va rog ma poate ajuta cineva cu informatii?

oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

NU trebuie neaparat sa fie genetic si de la o sperietura puternica loviri puternice la cap ,raceli ,vaccinul impotriva tusei convulsive etc.Uneori nu se cunosc cauzele aparitiei epilepsiei.Chiar daca se fac tot felul de investigatii in acest sens.
A! mi-am adus aminte ca se pot face operatii pe creier sa inlature " buba" daca se gaseste la Ct scan,MRI.Si mai exista si ketogenic diet(sper ca am scris bine).CAre am inteles ca este foarte buna.Majoritatea medicamentelor au efecte secundare severe .
Oana poti sa cauti pe net informatii ,in romana mai putin.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput