fetita grav bolnava.

fetita grav bolnava. | Autor: mt

Link direct la acest mesaj

dragele mele,

am nevoie de ajutorul vostru. voi trece direct la subiect....
am o cunostinta care are o fetita in varsta de 1 an si 1 luna. din nefericire, fetita este grav bolnava. este suferinda de ( si aici am sa va trec diagnosticul dat de medic): epilepsie aniptogena ( sau ariptogena) forma severa, crize tonico clinice generalizate rezistente la tratament. sindrom ataxic si hipoton progresiv probabil etiologie metabolica. patologie neuropsihica si epileptica de severitate- caracter progresiv. eu nu stiu ce reprezinta acest diagnostic si nici nu-l inteleg. problema este ca micuta ana-maria nu mai mananca, nu mai zambeste, nu prea mai vede si nu prea mai simte nimic. problemele au inceput cam din luna a II a-a III a.

mamica si bunica micutei ana-maria m-au rugat sa ma interesez daca cumva stiu o fundatie care poate sa o i-a in ingrijire pe parcursul saptamanii. in week-end parintii vor sa o ia acasa. ea necesita ingrijire si supraveghere permanenta. mamica vrea sa-si reia serviciul si nu are cui s-o lase in ingrijire.

de aceea, apelez la voi si va rugam frumos sa ne spune-ti daca stiti o astfel de fundatie.

de asemenea, as dori sa ne rugam in fiecare seara la Bunul Dumnezeu pentru ana-maria, sa nu aiba dureri si sa-i aline suferinta, sa ne rugam pentru parintii si bunicii ei sa aiba puterea sa reziste si sa nu-si piarda credinta in Dumnezeu.

teodora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu prea stiu cum as putea sa ajut, dar sunt alaturi de ei si poate ca un control mai amanuntit n-ar strica.la ce doctor s-au dus?
Sanatate!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere, ne vom ruga pentru ea

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

din pacate, cea mica nu mai raspunde la tratament. starea ei s-a inrautatit.

speram sa primim vesti de la voi cat mai curand,
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihnuta spune:

Ma rog la Dumnezeu sa aibe grija de micuta si sa-i poata aduce zambetul pe buze. Nu cunosc nici o fundatie care se ocupa de asa ceva. Nu crezi ca de fapt micuta cel mai mult are nevoie s-o aibe alaturi pe mama ei? Mi se pare cel mai important lucru s-o aibe alaturi pe cea in care are cea mai multa incredere si care e in stare sa-i aline durerea. Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astoian spune:

imi pare tare rau ca nu cunosc nici o fundatie de acest gen desi sunt de parere ca nimeni nu o poate ingriji mai bine decat parintii ei. As putea doar sa le recomand un medic deosebit de bun, de fapt cel mai bun din tara la ora actuala. Cine a diagnosticat fetita ?

multa sanatate si Dumnezeu sa aiba fetita in grija lui !

adina si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Nu stiu nici o fundatie din pacate dar iti sugerez sa postezi mesajul si la discutii generale si eventual sa ii rogi pe administratori sa il faca sticky. Au fost ajutati multi copii in felul acesta....sanatate multa fetitei si tine-ne la curent cu starea ei.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Draga Teodora,
Ar fi bine sa ne dai mai multe amanunte. Din mesajul tau inteleg ca parintii s-au impacat cu ideea ca "nu se mai poate face nimic" (daca gresesc, te rog sa ma ierti - dar din punctul meu de vedere este de neacceptat asa ceva). Din ce oras este fetita? Poate o putem ajuta in alt fel.
Si tot o parere personala: mamica ar trebui sa fie alaturi de ea acum..nu la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Ieri am citit si recitit subiectu' si m-am abtinut sa raspund stiind ca se asteapta un raspuns 'constructiv'...
Astazi imi exprim si eu sprijinul moral - desi nu de asta au nevoie parintii fetitei si fetita insasi - si imi pare rau ca nu stiu nici o fundatie care se ocupa de asemenea cazuri... Intr-adevar ar trebui sa stim din ce oras e familia fetitei , in cazul in care cineva ar avea posibilitatea sa ii ajute in mod concret...
Poate nu ar trebui ratata ocazia pe care o ofera astoian de a va da numele celui mai bun medic in domeniu... Inca un control nu strica...
Chiar n-am stiut ca epilepsia poate prezenta forme atat de grave... Zilele trecute am auzit de o fetitza suspecta de epilepsie la vrasta de 2 luni...Se pare insa ca nu e chiar asa si fetitza respectiva are mai mult nocorc decat cea din cazul de fata ( daca sunteti din Bacau sau din imprejurimi , va pot da numele unei doctorite cu 'har' )... Poate nu e totul pierdut !
Doamne-ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Sanatate multa fetitei!!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teodora, mai da-ne amanunte.Ce oras, ce medic, poate se mai face ceva!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput