probleme cu...ficatul cred

probleme cu...ficatul cred | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Deci de ceva vreme am un gust amar in gura, citeodata vomit iar alteori (doua zile numa) mi-e asa de rau ca nu ma pot ridica din pat. Sint adormita mai toata dimineatza si am incercat sa maninc alune sau popcorn si m-a luat jalea rau!!!
Mi-e frica numai de hepatita din aia virala sa nu transmit lui bebe.
Stie cineva care sint simptomele? Sau daca e grav trebuie sa ma duc la doctor sau pot astepta dupa sarbatori?
va pup, multumesc,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ori e bila (caz in care da o cautare in www.formula-as.ro si bea niste ceaiuri) ori fa un test de sarcina ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ficatul face urat la oboseala. Te-ai obosit in ultima vreme? Apoi, ti se face rau numai de la alimente grase?
Eu stiu ce belea e ficatul asta de la mama care a suferit toata viata.
Ia treci tu frumos pe regim cateva zile, si incearca sa te odihnesti. Mananca branza de vaci ( chiar daca nu iti place), bea ceai hepatic, si evita pe cat poti grasimile.

Mai pot merge la eco sa vezi daca e marit ficatul, si de asemenea poti face niste analize.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Nu cred sa fie hepatita.Cel putin eu n-am avut gustul asta amar de care zici tu.Pot sa-ti spun in schimb ca urina se coloreaza foarte tare(mai inchisa la culoare decat berea), kk se deschide(poate fi chiar alb) si se ingalbeneste albul ochilor.Cum zicea si papadie mai degraba poate fi de la bila amareala.
si multa sanatate

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sieu zic ca e bila. Nu mai manca alune si popcorn. Du-te la docotor, nu cred ca e hepatita, dar tb. sa tii regim si o sa treaca. Si eu am mai patit.

Sanatate si numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

S-ar putea sa fie o criza de vezica biliara (pietre sau doar nefunctionala). Baia fierbinte face miracole in criza dureroasa. Trebuie sa eviti prajelile, alimentele grase (inclusiv pizza si sucul de rosii). Tratamentul definitiv, in cazul in care asta este problema si crizele continua sa se repete, este chirurgical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Am uitat sa-ti spun ca daca intre crize nu revii la normal sau ai frisoane sau cind presezi in partea dreapta, sub coaste doare continuu, vezica biliara poate fi inflamata si chiar infectata si atunci nu este bine sa mai astepti pina te duci la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Ce descrii tu, Andrada, pare a fi o problema cu fierea mai degraba decat cu ficatul.
Programeaza-ti o vizita la medic (la interne), descrie-i simptomele, cere analize si o ecografie in zona cu pricina (ca sa afli daca sunt pietre, de exemplu). O sa primesti tratament, daca e cazul.

Sanatate si incearca sa eviti oboseala si stersul.

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc fetele. Probabil ca e bila.
Azi dimineatza iar m-a apucat si-am zacut pina la 12 in pat.
M-am hotarit sa ma duc la medic daca mai apare vreo criza, daca nu astept pina dupa sarbatori.
Va pupic si trec pe regim.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Nu sta, du-te la doctor. Eu am amanat ani de zile, deoarece dupa ce-mi treceau crizele, ma simteam bine si amanam consultatia medicala. Acum cativa ani, dupa o criza de cateva zile, mi-am facut ecografia, si a trebuit sa-mi scot fierea. Ma simt f. bine si nu am mai avut nici o problema. Numai bine iti urez!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Asa e du-te la medic caci dupa simptone ai probleme cu fierea caci si eu am avut la inceput aceleasi simptome ca apoi dureri de nedescris ca in final sa fiu operata si sa imi scoata fierea si o piatra cam cit oul de porumbel.Acum ma simt bine.Ai grija de tine si multa sanatate

Mergi la inceput