am nevoie de viza?
![](images/user_woman.png)
Noi vrem sa mergem in Canada,la vara si nu stim daca avem nevoie de viza(si unde trebuie sa mergem pt.obtinerea ei) sau poate nu avem nevoie...tinand cont ca locuim si muncim in Germania( avand green card)...
Inca o data ajutooor!!!
multe-multe multumiri!!!
Raspunsuri
iubibubi spune:
eu cred ca totusi ai nevoie de viza (chiar daca locuiesti si muncesti in Germania). o poti obtine de la consulatul canadian.
daca ai green card US, atunci nu-ti trebuie viza.
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
m34 spune:
Un prieten care lucreaza in State si are green card acolo si-a facut o vacanta in Elvetia. A avut nevoie de viza, viza pe care a obtinut-o foarte usor de la ambasada Elvetiei din State, rapid si fara nici o problema.
Sunt convins ca situatia ta este similara. Deci mergi la ambasada Canadei din Germania (sau consulat, nu stiu ce este...) si solicita viza. Drum bun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
quote:
Initial creeata de livia
Noi vrem sa mergem in Canada,la vara si nu stim daca avem nevoie de viza(si unde trebuie sa mergem pt.obtinerea ei) sau poate nu avem nevoie...tinand cont ca locuim si muncim in Germania( avand green card)...
Inca o data ajutooor!!!
multe-multe multumiri!!!
livia
Da,ai nevoie de viza pt ca esti cetatean roman,resedinta temporara aici nu ajuta!Si nemtii au nevoie de viza daca merg in Canada pt o perioada mai lunga de 3 luni,iti spun asta din sursa sigura(sotul meu si-a facut o parte din doctorat in Toronto si a stat pe perioade de 4 luni si a avut o viza de studii).
Calatorie placuta!
Alina
khristin spune:
quote:
Initial creeata de livia
Inca o data ajutooor!!!
multe-multe multumiri!!!
livia
Livia,
Iti trebuie viza.O obtii probabil de la Ambasada Canadei in Germania.
Sejur placut in Canada!
Cristina
try spune:
pt. m34: orice individ de pe pamantul asta (exclud aici sefii de state si alti diplomati) care nu-s cetateni elvetieni si vor sa intre in Elvetia au nevoie de viza. Elvetia are un statul aparte in privinta asta, ei au fost neutrii in mai toate evenimentele europene si mondiale.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"