Fetele stiti cand cade Pastele anul viitor?Noi vrem sa mergem atunci in Ro dar nu stim data...fiindca trebuie sa rezervam bilete din timp si nu stim cand sa spunem...
multumesc mult!!!
18 aprilie 2004 sper ca am retinut bine, ca si noi tot pentru concediu ne-am interesat.
Din cate am inteles anul acesta coincide cu cel al catolicilor, o sa avem 2 zile libere oricum , mai multe zile de petrecut in Romania.
Numai bine,
Katink
Eu parca stiam altceva: 11 aprilie 2004
Iata si link-ul care spune cam tot asa:
http://www.resurse.net/noiembrie.shtml
Eu am o carticica noua de la Mitropolia Ortodoxa din Timisoara si scrie ca in 2004 Pastele este in 11 aprilie.
Alina
si atunci Pastele Catolic cand e? Poate asta e pe 18...?
Cristina, mamica cu burtoaie
Fetelor, Pastele Catolic cade pe 11.04, anul acesta la fel cu cel Ortodox.Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Mii de scuze fetele, am retinut eu gresit, pe 11 aprilie e Pastele la ambele religii.
Nunta cumnatei mele e pe 24 aprilie si retinusem ca e la o sapt dupa Paste, dar e la doua (mi-a confirmat sotul acuma).Katink
Multumesc mult de ajutor...acum o sa putem rezerva biletele.Cu cat mai repede cu atat mai bine.Deci ,incepe cautarea curselor mai ieftine spre Bucuresti!!!
pupic
Draga Livia,
incearca si cu Volareweb
www.volareweb.com, au o cursa Frankfurt-Venetia-Bucuresti care se pare ca este extrem de convenabila. Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".