Cum ii prindeti sa le puneti pampers?

Cum ii prindeti sa le puneti pampers? | Autor: livia72

Link direct la acest mesaj

Salut,

Alex are acum un an si un pic si de vreo luna nu-i mai place sa stea a-i pun pampersi. Aproape tot timpul eu ma enervez si el urla. Voi cefaceti? Ii lasati mi mult timp in fundul gol? Am inercat sa-l distrag cu jucarii dar nu tine.

Livia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aha...deci nu e o faza de moment. Al meu are 7 luni si se roteste mereu pe burta si o ia la sanatoasa prin pat. Ma bucur ca vad ca o sa faca la fel si cand va fi mai mare. Macar am timp sa ma obisnuiesc cu ideea
La mine uneori tine cand ii cant ceva ce sa il atraga, cand ma stramb sau cand tati ii atrage atentia cu cate ceva. Da greu ...tare greu.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Inainte sa-i desfac ariciu' de la pampersul ud,imi fac putzin de lucru cu telecomanda de la televizor,apoi ca din intimplare scap ob'ectul din mina kiar pe burtica lui tero-chan.Apoi incepe lupta contra-cronometru:io sa inlocuiesc pampersul in timp ce tero se agita sa gaseasca butonul cu care sa dea volumul tv-ului la maxim.Kiar daca imi tziuie urekile,suport caci in citeva minute tv-ul amutzeshte iar tero pleaca bodoganind dar cu pampers curat.Ei,tehnologia asta...

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

o perioada am schimbat-o pe pat, ea se uita cu coada ochiului la reclame iar eu imi faceam treaba. Ca si la Eddy, lupta contra cronometru, sa nu se termine reclamele inainte de a-mi termina eu treaba. Si asta o faceam (si inca mai fac dar mai rar) si cu alte activitati de care la momentul ala nu avea chef: imbracat pt mers afara, mancat mai rapid cand ne grabim sa iesim undeva s.a.m.d. Stii cate poti face in 10 min. de reclame????

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Noi avem chiar deasupra mesei de scimbat,pe perete,un papagal din lemn -e ceas,de fapt,da nu mai merge -asa ca daca nu sta lungit,il pun in picioare si el isi face de lucru cu ala pina-l schimb eu.O alta solutie este sa-i dau in mina o jucarie noua- vorba vine,noua,da are atitea ca uita de ele si i le dau prin rotatie- preferabil care face zgomot,ca pina se dumireste el ce si cum,e schimbat

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Aalina

Aha...deci nu e o faza de moment. Al meu are 7 luni si se roteste mereu pe burta si o ia la sanatoasa prin pat. Ma bucur ca vad ca o sa faca la fel si cand va fi mai mare. Macar am timp sa ma obisnuiesc cu ideea
La mine uneori tine cand ii cant ceva ce sa il atraga, cand ma stramb sau cand tati ii atrage atentia cu cate ceva. Da greu ...tare greu.

http://community.webshots.com/user/aalinador

hi, hi, exact si la noi! deja tati s-a saturat sa faca atata "entertainment" pt. bb! si bb s-a cam prins de faza si nu mai tine intotdeauna... :( tre' sa gasesc alta solutie, dar, momentan, n-am imaginatie. va spun cand imi vine :).

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Si al meu face la fel! Dar ii dau o jucarie in mana, sau ii spun sa stea cuminte ca-i dau cu crema la fundulet; adora sa se cremuiasca singur, ii pun un pic pe deget si se mozoleste peste tot!

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Aaaaa,problema mare schimbatul scutecului si la noi!
Cind nu reusesc sa-i dau ceva de "lucru"(azi mi-a scris un perete cu creionul meu dermatograf...),alerg dupa ea prin casa si abia pot sa-i imbrac chiloteii pampers,se imbraca ceva mai usor.
Succese!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu ii cant! Da, imi pare rau pentru ceilalti membri ai familiei care trebe sa'mi suporte vocalizele :)) Da' tb. sa schimb melodia. Ii mai spun si poezii inventate de mine, despre bogdanel care se spala pe dinti sau mai stiu eu ce face si atunci sta si casca gura si...hatz, ii pun pampersu'. Asa ii trebuie, daca nici pana acu' nu vrea la olita. Dar ma rog, "aici e America", o sa stam in pampers pana mergem la scoala :))

Pupici,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si cu Andrei ( 1an si 2 luni) am probleme la acest subiect. Cand e si sotul acasa , el il tine, eu ii schimb scutecul. De multe ori il schimba el singur. Cand sunt singura, il asez pe pat si incep sa scot tot felul de sunete (fluieraturi, suieraturi, chiar si tipete ascutite) ca sa-i distrag atentia si sa stea trei secunde linistit. Cred ca daca m-ar vedea cineva s-ar cruci!
Sau mai exista varianta sa-i dau un obiect care ii place si la care nu are acces tot timpul.
Sanatate si numai bine!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorm spune:

Buna la toata lumea! Povestea asta cu pampersul a inceput la noi pe la sapte luni si nu s-a terminat inca si avem 1 an si 4 luni, dar acum noi avem dexteritate si lui a inceput sa-i placa. Lucrurile merg mai bine de cand nu ma mai enervez. O luam ca pe o joaca, ii dau sa tina un pampers pentru ca i se pare foarte interesant, il gadil, uneori e o cursa contra cronometru, alteori o luam mai domol, dar nu foarte domol ca nu ma tolereaza asa de mult. Actionez si eu dupa caz. Daca e agitat renunt sa-l schimb in acel moment. Uneori avem probleme si cu imbracatul si il iau tot asa cu calm si rabdare, ii arat ca e frig afara, ii pun minuta pa geamul care evident e rece si ii spun ca trebuie sa ne imbracam. Daca il ia pe nu in brate s-a terminat. Cam asta facem noi.
Succes!
sorm

Mergi la inceput