Unde faceti Revelionul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi facem acasa la noi, cu multi prieteni, ca e primul Revelion la casa noua...si acum avem loc...

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Noi vom face Craciunul si Revelionul in Olanda , impreuna cu parintii mei, sora mea si cumnatul, si rubedeniile din partea cumnatului.

Speram sa iasa ceva frumos, oricum oamenii dragi noua vor fi acolo.

Va doresc la toti sa aveti parte de sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei pe care ii iubiti!

Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Tinand cont ca-l vom petrece in Japonia, va fi unul tipic japonez. Chiar azi am ales varful de munte de pe care vom admira rasaritul de soare din 1 ianuarie, alaturi de multi alti japonezi. De asemenea ne-am hotarat si la ce templu ne vom afla la ora 12 noaptea, sa auzim traditionalele 108 de sunete de clopot (echivalente cu numarul diavolilor in traditia japoneza)
Din 3 revelioane sarbatorite in Japonia, 2 le-am sarbatorit in acest fel si mi-a placut mai mult decat cel sarbatorit in mod "european".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Noi stam acasa cu printesa mica, este primul revelion alaturi de ea, si sigur ne vom simti bine impreuna.
lilib & daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

S noi vom merge acasa de sarbatori anul acesta ....si va fi minunat sa-l petrecem in familie ca sa avem timp sa povestim cate-n luna si-n stele....la gura sobei !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Si noi vom petrece primul revelion cu printesa noastra acasa,pentru ca e foarte mica si galagioasa ca sa iesim undeva cu ea. plus ca va fi exact perioada cea mai critica de colici(poate totusi vom scapa fara).
Nelia..daca vrei sa petreci intre romani intereseaza-te ca organizeaza biserica revelionul...
Ce-as fi mers si eu acasa de sarbatori....dar vom merge de Pasti si vom sta cel putin 2 luni..de-abia astept..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu inca nu stiu unde voi face Revelionul. Sotul meu e plecat in Elvetia iar eu nu stiu daca voi primi viza ca sa fiu acolo cu el. Mi-as dori tare mult sa fim impreuna pentru ca este primul Revelion ca "proaspat insuratei" .
Sper ca anul viitor sa il petrecem si noi cu un

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Sper ca de Revelion sa fim acasa cu . Daca nu vom fi probabil la spital in asteptarea lui. Orcium in Bucuresti.
Layla cu BB in 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Impreuna cu sora mea la Sttutgart, si cu o gasca de vreo 10 lugojeni, toti de viata, romani, in orice caz ne vom simti bine, ca anul trecut.
Pusi, Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Noi vom petrece revelionul la niste prieteni care au un baietel de 3 ani.Tinand cont ca in martie vom deveni parinti, deja ne-am orientat catre prieteni care sunt si ei parinti,asa ne vom intelege reciproc in anumite privinte legate de copii.Cei care nu au bebei considera ca este monotona viata fara discoteci,nopti pierdute,betii s.a.m.d.
Distractie placuta!...si un an nou plin de impliniri!
Simoneta 27s si bebe din burtica 25s

Mergi la inceput