Idee Cadou?????????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Eu am o idee...astept pareri...
M-am gandit la un copacel; Bon-sai...sper ca asa se scrie...pt ca aur tot i-am luat...

ce ziceti???
va pup...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Sotul meu a primit cadou un Bonsai, din pacate a necesitat o ingrijire mai atenta, drept urmare a murit

Si acuma sa nu te las asa in ceata... un Bonsai necesita in primul rand timp, unelte speciale cu care trebuie sa ii tai frunzele, radacinile (intr-un anumit mod), vase si pamant special...

Nu vreau sa te dezamagesc, dar ma gandeam ca atunci cand vei cumpara un Bonsai poate ar fi bine sa stii si aspectele astea. Sotului meu ii placeau mult (si inca ii mai plac)... de aceea a primit si cadou, dar dupa ce a inceput sa nu ii mai mearga bine s-a gandit ca nu i-ar strica o carte despre Bonsai, asa ca a achizitionat si cartea despre ingrijirea Bonsai-lor, dar a fost prea tarziu...

Poate mama ta are noroc si ii va merge bine.
Nu incerc sa te dezamagesc, sper din suflet sa iei informatiile de bune, iar daca ai nevoie de sfaturi in legatura cu copacelul ma poti intreba oricand, noi avem acuma 2 carti despre ingrijirea Bonsai-lor, deci as putea sa iti mai spun despre ei.

La multi ani cu sanatate mamei tale!!
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Spune-mi tot ce stii...:)))
astept cu mare interes..pt ca ii plac f mult florile, plantele...si mie una ..acest copacel...exprima mult mai mult decat o planta...
merci frumos...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Eu i-am cumparat mamei mele o gardenie de la centrul de la Gradina Icoanei. E o floare superba care infloreste multe luni si miroase sublim.
Ca o curiozitate, cat a fost mama la noi, la Bucuresti nu a mai inflorit deloc desi era bine ingrijita de sora ei, cum s-a intors acasa, a reinceput sa infloreasca.
Pupici si La Multi Ani mamei tale,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput