O intalnire DC si in Timisoara!

O intalnire DC si in Timisoara! | Autor: corinaelena

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
As dori tare mult sa merg la Bucuresti sa ma intalnesc cu alti membri DC dar imi este imposibi.Cine sta in Timisoara sau prin apropiere :nu vreti sa ne intalnim?
Ar fi un minunat prilej sa ne cunoastem,mai ales in preajma sarbatorilor de iarna.
Poate vin si alti membri din strainatate in vizita la familile lor.

Corina siSara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Noi venim de sarbatori acasa si daca va hotariti de o intilneala poate reusim si noi sa ne alaturam,pe cea din vara am pierduto asa ca poate acum reusim,o sa va urmaresc sa vad ce ati hotarit.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Da, da, da

Candva intre Craciun si Anul nou.

Andra, 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Da, o idee excelenta. Si eu stau tot in Timisoara, daca vrei sa ne intalnim da un mesaj pe PM. Cand stabiliti o data pentru intalnire, postati pe forum sa stiu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Fetelor, se pare ca suntem f. putine.
Daca are cineva o idee unde si cand n-am putea intalni sa ne spuna !
Asteptam sugestii.
Eu pot veni aproape oriunde,nu lucrez ,asa ca vin ,in functie de programul rasfatatei mele.
Pupici,Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Oau, se lasa cu chef... super, dar noi nu putem sa tropaim caci stam deja de 3 luni la orizontala dupa cerclaj (deja cred ca e greu sa vad lumea altfel) si pana in februarie pana cand speram ca mai asteapta bb. (acuma avem 27 saptamani) mai avem un pic !

Distractie placuta fete frumoase si rontaiti ceva si pentru noi !
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Revin asupra subiectului.

Heei!Numai atatea suntem din TM ??
Merge si asa.Eu tot vreau sa ne intalnim.Voi?

Carmen 77 spune si tu unde sa ne intalnim toate.Nu ca am fi multe.

Corina si bb Sara

Mergi la inceput

In mod sigur suntem mai multe, dar cred ca marea majoritate sunt un pic timideeeeee.... hi, hi, hi !

Oricum, nu fii dezamagita - subiectul fuge rapid de pe pagina 1, asa ca multe fete au "ratat" subiectul.

Sarbatori Fericite tuturor !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Fetelor sunteti toate noi pe aicea sau mi se pare!
Eu sunt tot din Timisoara , si am avut noi timisorencele o intalnire in vara nu mai stiu exact data .
Am fost destul de multe si ne-am intalnit in parcul copiilor!Acum fiind frig nu stiu unde se poate realiza!
Asteptam propuneri!!
Sunt sigur mult mai multe timisorence pe aici , le puteti gasi si la 'banatence'in forumul prieteni dintotdeauna.

Ione`
www.saracut.go.ro

Mergi la inceput

Ce frumos din partea administratorilor ca au pus subiectul ca "sticky"... deja ma gandeam ca "o sa fuga" iar pe pagina doi sau trei !

Imi pare rau ca nu o sa ajung, dar astept descrierea evenimentului .

DARAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana maria spune:

fetelor din Timisoara!!!

Am citit in Agenda ca s-a deschis un magazin special pt. gravidute! cu haine pt. burtici si lenjerie pt gravidute, hainute de bebe si altele. Daca nu ati citit articolul va spun eu adresa magazinului: str. Marasesti nr.14. Este si un nr. de tel:0788330548

Haideti sa vedem ce e acolo!!!!

Mergi la inceput