1 Decembrie. La multi ani, Romania mea
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
coral spune:
La multi ani Romania, sa ramii macar asa cum esti in sufletele noastre. Speram ca roata norocului sa se intoarca si pentru tine.
La multi ani tuturor romanilor si celor cu suflet de roman.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Floare de Colt spune:
La multi ani, Romania mea draga!
La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni!
Sa fim sanatosi, fericiti, impliniti pe toate planurile si sa nu uitam ca fiecare dintre noi facem parte din sufletul neamului romanesc si prin gandurile noastre, prin actiunile noastre, prin dragostea si compasiunea noastra fata de tara si de romani, putem face ca aceasta tara sa se inalte sau sa decada.
Sa nu uitam ca, chiar si un gand bun sau un gest pe care il facem din toata inima, ajuta tara noastra si minunatul ei popor sa mai creasca un pic.
Vreti ca macar pe 1 Decembrie sa ne iubim tara cu toata forta si puritatea inimii noastre? Haideti ca pe 1 Decembrie, mai mult ca niciodata, sa-i trimitem dragoste, multa dragoste, sa vizuliazam mental harta tarii si s-o inconjuram cu lumina alb-stralucitoare si sa-i "vedem" pe toti romanii senini si increzatori intr-o viata mai buna. Haideti s-o facem de cate ori ne amintim si daca vreti s-o facem la unison, haideti s-o facem la ora 19(ora Romaniei) timp de 7 minute.
Floare de Colt
EDDY spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!!! Mi-e tare dor de tine shi de tot ce tzi-am lasat in grija dar...in curind vin sa te vad!!!
La multi ani,romani de oriunde va aflatzi!!!
Eddy & Antonia Naomi
Veve spune:
La multi ani!
tarisoara iubita!
La multi ani,dragi romani!Irina & Vevemica & margica(20) din burtica