Am nevoie de sfaturile voastre .....
Raspunsuri - Pagina 2
Laura2001 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi.Este clar ca in Ianuarie ma voi duce cu toate rezultatele la Dna Dr si o sa-i spun ca nu fac stimulare inainte de histero...Si eu zic ca asa este firesc sa fie...In rest nu am prea multe noutati...Temperaturile sunt inca ciudate, nu am avut ovulatie si este clar ca trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare in asteptarea rusilor.Sotul meu si-a facut ieri spermograma si astazi luam rezultatul. Este super stresat saracutul dar eu sunt convinsa ca totul o sa fie O.K.
Cali ai idee unde se fac sedintele de laser pentru anexita?As fi si eu interesata.Oricum cred ca am sa fac si o serie de Polidin,ca rau nu poate sa-mi faca.
Bety daca ai sti cat m-am framantat pana am luat decizia de a o trimite pe iubitica mea la mama...Dar am ajuns la concluzia ca o sa-i fie mai bine acolo pentru ca o sa stea impreuna cu puiutul ei(Lara are 6 ani iar cea mica 3) care o sa-i tina de urat + au toata curtea la dispozitie + nu o sa mai stea singura, inchisa in casa cat sunt eu la serviciu + medicul veterinar mi-a spus ca si cateii pot avea toxo si am decis ca nu vreau sa risc chiar daca mi-e ingrozitor de greu fara ea.
Va pupic dulce si sa auzim numai de !
oz spune:
Draga Laura,
daca medicul veterinar ti-a zis ca poti lua toxoplasmoza de la caine SCHIMBA-L. Asta este o prostie! iti spune un alt veterinar.
Exista sansa sa faci toxoplasmoza de la catea numai daca o mananci si doar daca nu o prepari (prajesti/fierbi) suficient de bine. In cazul in care nu doresti sa consumi cainele, lasa-l in pace ca e nevinovat.
Laura2001 spune:
Oz chiar ca asta este cea mai buna veste pe care am primit-o in ultimul timp...Chiar daca o iubesc mult, mult de tot pe aia mica nu am nici o intentie sa o pap .
Daca sti cata munca de lamurire am dus cu sotul meu pe aceasta tema...si tot nu am avut nici un rezultat...asa ca plecand de la cele spuse de medicul veterinar si de la insistentele sotului si ale familiei am ajuns la concluzia ca este bine ca macar pana raman insarcinata puiutul meu sa plece in deplasare la mama, unde se pare ca ii este super bine.
Oricum sa vezi ce-i fac sotului meu cand ajung acasa ca mai mult de gura lui am trimis-o pe Lara de acasa...De data asta eu o sa am ultimul cuvant.
Inca odata multumesc mult!
cali spune:
Laura, sedintele laser se pot face in Cta, la Provita, telefon 653041, dar se fac la recomandarea dr, deci trebuie initial sa mergi la o consultatie la medicul lor ginecolog. Prietena mea le-a facut ptr anexita, nu mai avea alte probleme, si a reusit..
Mult succes..
Laura2001 spune:
Cali iti multumesc mult pentru informatii.Tot de Provita mi-a spus si o colega de la munca.Eu sper sa se rezolve cat mai repede si problema asta...
Se pare ca ziua de azi a fost cu noroc pentru ca rezultatul spermogramei sotului meu a iesit bine.Maine o sa am datele concrete si o sa pot intra in detalii.Ma bucur ca macar el nu trebuie sa faca tratament si ca sunt O.K.
Laura2001 spune:
Buna Fetelor!
Oana trebuie sa-ti multumesc ca m-ai luminat in legatura cu Fertility Friend. Ieri am reusit intr-un final sa fac "complicata" operatiune si acum toata lumea poata sa vada cum stau cu temperaturile...
In alta ordine de idei vroiam sa va intreb cam ce parere aveti de rezultatele spermogramei sotului meu.Asistenta i-a zis ca este bine dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Rezultatele sunt urmatoarele:
- Volum = 3 ml
- ph = 7,5
- Numar = 38 mil/ml
- Mobilitate = 64% mobili (60% mobilitate normala, 40% mobilitate redusa); 36% imobili
- Viabilitate = 64% spermatozoizi mobili;36% imobili
- Examen microscopic = 70% spermatozoizi normali;30% spermatozoizi patologici (cap alungit, macrocefali, microcefali).Relativ frecvente leucocite, relativ frecvente celule rotunde.Flora absenta.
Cam asta af fi... Voi ce ziceti?
Va pupic dulce.