dostinex

dostinex | Autor: doly

Link direct la acest mesaj

Fetelor, iau dostinex (cate 2/saptamana).Totul e super ok doar ca pe mine ma doare iar burtica.Am luat si brocriptin si la fel m-au durut ovarele.Sunt suparata pentru asta.Voi ce efecte secundare ati avut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

eu am luat 8 pastilute de dostinex(2/saptamana) si nu am avut nici un efect secundar sau poate au fost nesemnificative. Eu in perioada aia faceam si stimulare cu puregon si pregnyl de la care am ma simteam raut si cu kg in plus. Asa ca nu prea stiu daca a mai avut efecte secundare si dostinexul.
Bafta!
Oricum este f bun si mi-a scazut prolactina de la 34, ceva la cat trebuia.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

Monica,tie ti-a prescris doar o cutie? Eu am nivelul dublu maximului.Nu stiu de ce dar mie mi-a scris 6 luni.Mi se pare foarte mult. toate fetele pe care le-am intrebat mi-au zis ca au luat doar 8 pastile.Cred ca la fel voi face si eu, indiferent de parerea dr. endo.Cred ca a cam exagerat de data asta.

Mergi la inceput

Doly draga si la mine era f mare prolactina ti-am zis 34, ceva. Ancar mi-a dat sa iau 8 pastilute cate 2/saptama. 6 luni de tratament te duce in sapa de lemn in primul rand(2.800.000 lei cutia era) plus ca mi se pare f.f. mult. Eu cred ca trebuie sa mai intrebi odata sau mergi pe 8 pastile dupa 2 saptamani de pauza repeti prolactina indiferent de zi si vezi cum stai.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

si mie mi s-au recomandat tot 8 pastile, cate 2 pe saptamana.. dar am preferat sa iau mastodynon, endocrinologul s-a exprimat ca dostinexul ar fi prea mult pentru prolactina mea (34), mai ales ca am ovulatie (demonstrata ecografic)

pupici si sa auzim de

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

6 luni este o perioada prea lunga, din cite stiu eu, Dostinexul se recomanda pe perioade scurte, tocmai pentru ca e f. puternic. Si eu am avut PRL ridicata ani de zile si n-a cedat la Bromcriptin, in schimb, dupa 8 pastile de Dostinex a scazut simtitor. Problema este ca dupa 1 an si ceva de pauza, a crescut din nou si nu cedeaza nici la Bromcriptin, nici la Mastodynon (am auzit ca acesta din urma a avut rezultate frumoase in unele cazuri. La mine, in schimb, de 1 luna si ceva, de cind iau Mastodynon, PRL a crescut cu 10 unitati). Ciudat. Si inca ceva: cine stie care e de fapt nivelul PRL maxim, pe rezultatele analizelor de la Rombel sunt 2 cifre diferite, in decursul unui an: 511 si 637 uUi/ml. Nu mai inteleg nimic. lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Lucia,

prolactina poate varia de la o luna la alta, si poate creste cu usurinta din cauza stresului. ia in calcul faptul ca mastodynonul se ia 3 luni obligatoriu abia dupa aceea se repeta analiza.

tinteste intotdeauna spre luna, chiar daca nu vei nimeri, vei fi printre stele

Mergi la inceput

si eu aveam ovulatia chiar daca prolactina era asa mare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am scris asta de multe ori pe forum. Poti avea ovulatie si cu prolactina mare. Nu mai intrati in panica doar pt prolactina. Chiar nu este asa o problema.

CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

eu ovulez, deci cu siguranta de aia ma dor ovarele de la dostinex...ca le forteaza putin...klar!nu iau decat 8 pastile.decis!!!

Mergi la inceput