Copilului meu (Alex) ieri i s-a facut vaccinul de 4 luni. Bineinteles ca azi a facut febra. I-am dat panadol pt copii dar degeaba. Pana cand nu i-am pus cartof ras cu spirt in sosetute timp de 15 min, nu l-a lasat febra. se pare ca este o buna metoda de reducere a febrei.
orzu
Eu ii bagam Emmei un supozitor de Novocalmin si era ok...Doua, de fapt...Unul dupa vaccin si altul seara, la culcare...La 4 luni i-am bagat si Novocalmin, si Paracetamol...ca nu-i trecea febra...A fost ok, dupa 2 zile...La 6 luni insa nu a facut deloc febra, nici nu a fost agitata...A fost cel mai usor vaccin..._Ella &
Emma
febra dupa vaccin arata ca organismul reactioneaza, deci e un lucru bun. eu am combatut-o cu succes cu doua supozitoare de algocalmin: unul imediat dupa vaccin, si unul seara la culcare
Exista un sirop CALPOL, special pentru febra de dupa vaccin..este dulce, ..eu i-am facut vaccinul de 4 luni saptamana trecuta si i-am dat preventiv Calpol si nu a facut deloc febra.
Carmen si Maya
Hehe... la 1 an (cit va implini Clara simbata), i-am facut vaccinul DTP si polio... mi-a facut cea mai rea reactie de pina acum, fix 48 de ore cu febra aproape non-stop, nu trecea de 38, dar abia daca scadea cu toate cele incercate: novocalmin, nurofen, panadol, calpol, efferalgan. Cu cel din urma am dat gata si febra... Ca si calpolul, scrie pe el clar ca face f. bine la febra rezultata in urma unui vaccin.
Alssa si Clara (11 luni)
http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi
EU FOLOSESC SUPOZITOARE CU ALGOCALMIN; UNUL IMEDIAT DUPA VACCIN IAR AL DOILEA INAINTE DE CULCARE. DACA CUMVA PESTE NOAPTE IMI FACE PUTINA FEBRA APELEZ SI LA AL TREILEA. MI-AI AMINTIT CA MAI SUNT CATEVA ZILE SI MIHNEA VA FACE VACCINUL DE UN AN.BRRR...