Aveti afinitati intre persoanele de pe site?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
bia spune:
Cred ca fiecare are simpatii pe aici....eu citesc cam tot ce se scrie si mi se pare interesant,fara sa ma uit cine a scris,doar atunci cand unul din raspunsuri imi "spune"ceva mai mult,vreau sa vad cui apartine,iar asta ma ajuta sa-mi fac o parere despre acea persoana.Sunt pasionata in a cunoaste natura omului(mi-ar fi placut sa fac psihologia),iar acest site mi-a oferit de multe ori prilejul de a afla mai multe despre asta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Catusha spune:
Fiind nou venita nu am apucat sa imi fac inca unele afinitati. Insa mi se pare normal, atunci cind remarci ca o anumita persoana are, de fiecare data cind intervine, raspunsuri pertinente, de bun simt si, de ce nu, cu umor, sa retii si sa ii dai pe viitor mai multa atentie, ajungind la un moment dat sa ii "cauti" interventiile.
Oricum pina la afinitati, in aceeasi calitate de nou venit, va spun cu sinceritate ca am citeodata senzatia ca forumul este o "groapa cu lei" unde, ca sa iti spui parerea sincera, citeodata iti trebuie mult curaj.
Dar cred ca tocmai din cauza asta sunt din ce in ce mai "prinsa", eu fiind adepta convinsa a ideii ca schimbul de idei, citeodata in contradictoriu - inevitabil, este constructiv. Nu e intodeauna usor sa acceptam ca suntem atit de diferiti, dar varietatea este un lucru minunat.
Catia
Margot spune:
Da, am afinitati pentru anumite persoane, imi place cum raspund , si de cele mai multe ori tin cont de parerile lor.Sunt membri vechi.
Margot
camelia-daniela spune:
Eu nu cred cä existä cineva, care sä nu aibä simpatii!!!...poate chiar si antipatii!!!...si asta este posibil!!!
Si eu am citeva fete ( ba chiar mai multe!!! ) pe care le "urmäresc" cu atentie si chiar si bäieti ( nu sint prea multi!!!
), deoarece imi plac si vreau sä le/ii cunosc mai bine.
Informatie specialä pentru cele care au sotii in forum!!!...nu sint interesatä sä vä fur berbantii!!!...luati-o ca un compliment!!!
Pe de altä parte, eu nu-mi formez de la inceput o pärere despre cineva, dar dupä citva timp se cristalizeazä cit de cit o pärere si sint curioasä sä väd dacä m-am inselat sau nu!!....de regulä nu mä insel!!
...si nici nu am fost dezamägitä pinä acum.
Pe lingä asta, comunic si privat cu multe fete, ceea ce mä bucurä foarte tare!!!
Sper sä se iveascä odatä si posibilitatea, sä ne cunoastem si sä facem niste nebunii impreunä...cä eu sint prima pe listä la nebunii si la glumite!!
Depinde in ce directie o iau prima oarä, cind voi cälätori ...deocamdatä nu väd sanse cit de curind, dar eu astept!!!
Pupici de la Cami.
P.S. Mie mi sa spus deja cä sint urmäritä!!!...ajutooor!!!
Claudya spune:
Fetelor...!!!
Mi-era teama sa nu cumva sa fiu singura .Acum m-am linistit!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100