Fac Mate-Info Uni Bucuresti??
Raspunsuri - Pagina 5
laura c spune:
salut
se pare ca eu sunt cea mai mica de pe aici...inca sunt studenta la mate-info in anul 2.
pot sa va spun ca in amfiteatrul spiru-haret trebuie sa stai imbracat super gros si nu ai nici o sansa daca nu scrii cu manusi...
si despre calculatoare...mai sunt unele bune, dar sunt si unele nasoale...cu monitor alb-negru...si ce e mai interesant, cu calculatorul si monitorul oprit, se vede c++ -ul pe monitor...
cat despre facultate...este interesanta, dar cateodata regret ca am dat acolo...despre profesorii despre care ati vorbit nu am auzit...
cam atat. sper ca daca o sa am nevoie de informatii o sa obtin
merci
va pup
oana cretu spune:
S-a inscris si surioara mea in sfarsit! Sa stiti ca datorita acestui subiect a devenit membra! Bafta la toti studentii in sesiune! Asta daca nu au terminat-o deja!
oana-cannes
laura c spune:
salut
se pare ca eu sunt cea mai mica de pe aici...inca sunt studenta la mate-info in anul 2.
pot sa va spun ca in amfiteatrul spiru-haret trebuie sa stai imbracat super gros si nu ai nici o sansa daca nu scrii cu manusi...
si despre calculatoare...mai sunt unele bune, dar sunt si unele nasoale...cu monitor alb-negru...si ce e mai interesant, cu calculatorul si monitorul oprit, se vede c++ -ul pe monitor...
cat despre facultate...este interesanta, dar cateodata regret ca am dat acolo...despre profesorii despre care ati vorbit nu am auzit...
cam atat. sper ca daca o sa am nevoie de informatii o sa obtin
merci
p.s. si eu am facut arhitectura calc cu atanasiu si c++ cu m.popa si pot sa spun ca tot o parere buna am...
va pup