Fac Mate-Info Uni Bucuresti??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si cind stateam la coada la cartele.. si cind zicea Felixu Abandon du travail... :)) ca avea vreo cartela vreun typo... Si perforatoarele Juki, alea japoneze... :) Maamaaa... ce de timp a trecut de-atunci... :)

Acu doua zile ne-am luat o imprimanta care printeaza poze direct din cardul de memorie al aparatului foto, si le si pune pe calculator, direct, daca vrei... Printerul ca input device..... Cum mai trece timpul...

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Buna fetelor,
LauraT, eu am fost la mate-fiz, iar sotul la matematica, daca ai stat la camin ne stii sigur, ca eram amandoi la "radio-Grozavesti". Eu continui tot in invatamant, dar sotul, Cristi nu a lucrat deloc in inv., doar duminica are un cerc de informatica la scoala unde predau si eu. El tot IT (itiul casei), de cand a terminat facultatea, ca matematician,acum e la o firma in oras, ca in invatamant nu-i recunoaste diploma pentru inf., cu toate ca fug specailistii de inv. din cauza salariului mizer, doar ai trecut si tu prin asta. Aici nu l-a intrebat nimeni ce sectie a terminat, i-a interesat la interviu cunostintele IT cu CV-ul.
Parpalak - ce faci? ne aduci aminte de epoca de piatra a informaticii? Sa mai spun si eu... cand bagam un ciclu infinit si-mi dadea listingul de puteam sa duc la maculatura...si acum ne gandim ce se mai poate inventa in domeniul IT?
Trece vremea si copiii nostri invata intr-un an ce am buchisit noi de zece ani incoace!

Salutam toate mamicile si bb-ii!

Mari si Kitti(10 ani) & Ionel(5 luni) sm:)e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Marika, eu am stat in Grozavesti doar anul I, avoi m-am mutat intr-un apartament cu chirie, deci nu cred ca va stiu, poate doar din vedere...

Parpalak, adica Doina, colegutza mea de grupa, mare dreptate ai, ce-am mai imbatranit, mey........

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 7 luni) si Ramona (1 an jumate)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu am terminat in 1995, sectia informatica. Acum am aflat de profesorii care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu sa-i odihneasca!
Luminita State nu mai e in facultate ? Unde s-a mutat ? Eu mi-am facut lucrarea de diploma cu dumneaei si mi-a placut tare mult. Profesorul de tehnici de programare care s-a mutat si el era cumva Horia Georgescu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Salut,
si eu tot mate info am terminat numai ca la particular la Fac Spiru Haret, dar am avut aceiasi profesori, normal, ca la voi la stat, chiar algebra din anul 2 cu Nita, o faceam la Univ, la voi cum s-ar spune. Saracul prof Craiu(da statistica preda) a murit cand noi eram in sesiune in anul 4, ne-am dus toti la inmormantare, era si decan la noi. La ecuatii diferentiale am facut cu prof Rosca vad ca voua nu va este cunoscut, teoria masurii cu Chitescu, ce mai radeam de el, tot timpul parca era baut, si cu State am facut ceva dar nu mai stiu exact ce materie, prof. Albeanu, el a fost si indrumatorul meu pt lucrare. Frumoasa facultate, totusi
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Salut,
si eu tot mate info am terminat numai ca la particular la Fac Spiru Haret, dar am avut aceiasi profesori, normal, ca la voi la stat, chiar algebra din anul 2 cu Nita, o faceam la Univ, la voi cum s-ar spune. Saracul prof Craiu(da statistica preda) a murit cand noi eram in sesiune in anul 4, ne-am dus toti la inmormantare, era si decan la noi. La ecuatii diferentiale am facut cu prof Rosca vad ca voua nu va este cunoscut, teoria masurii cu Chitescu, ce mai radeam de el, tot timpul parca era baut, si cu State am facut ceva dar nu mai stiu exact ce materie, prof. Albeanu, el a fost si indrumatorul meu pt lucrare. Frumoasa facultate, totusi
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Cu Horia Georgescu, HG cum ii spuneam am facut si eu informatica si cu Paul Marcovici-Radulescu seminariile (s-a mutat la Pitesti dupa aceea), iar Chitescu era "taticul nostru" adica indrumator de serie si de grupa, si am facut in anul I si II analiza matematica, iar Panaitopol mi-a fost indrumator la lucrarea de diploma si profesor de metodica (noi am facut 2 ani metodici), si era perioada cu condicile de prezenta... de care unii profesori, mai ales seminaristii tineau cont la examen.
Chitescu ne spunea ca cine nu are o doaga lipsa cand vine la facultatea de mate, are sigur cand termina. In timpul facultatii a nascut sotia lui gemeni si venea la cursuri ... vai de capul lui. Dar era tare cumsecade si corect la examene.
Sa ne auzim numai de bine!

Mari si Kitti& bb IOnel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor si eu am terminat, colegiul de informatica din cadrul Universitatii Bucuresti( 3 ani ) , in 1994. Directorul nostru era Horia Georgescu, un om de treaba si foarte apropiat de noi. Am avut lucrarea de diploma cu Luminita State la Inteligenta Artificiala si am facut si noi cu aceeasi profi ca la 4 ani.
Trebuie sa imi aduc aminte cum se mai numeau...

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Dana, te-am recunoscut in poze. Ce surpriza!
Am fost colege de camera, ma mai tii minte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Mada, am facut ecuatii diferentiale in anul 4 cu Rosca si eu(era maaare rau!)

Mergi la inceput