Nu vreau sa fie ingeras !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Sa va ajute Dumnezeu sa aveti putere sa treceti peste durerea asta imensa... Sint sigura ca ingerasul Andrei va va alina durerea de acolo de sus.
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Sincere condoleante si sa fii tare, pentru tine si familia ta! Numai bine!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by dodo

Draga Lucia, nu esti singura....Si eu am ramas doar cu citeva poze facute la spital, nu am putut participa la ceremonie, nu cred ca poate cineva sa ne acuze de lasitate sau indiferenta. Iar bb ar fi avut acum o luna...Consoleaza-te ca si mine ca macar ai fericirea ca cineva sa-ti spuna "mami" si, poate, data viitoare va fi bine. Nu-ti pierde speranta-n Dumnezeu, timpul vindeca ranile, chiar daca cicatricile ramin...

Dodo, nu pot sa cred ce citesc! Sincere condoleante! Numai bine tie si familiei!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Lucia,sincere condoleante, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste incercarea asta grea..nu am cuvinte..
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Multumesc mult, Papa si Garo, asa a vrut Dumnezeu! Nu am putut face nimic sa evitam, asa a fost sa fie! Multumesc mult ca ne sinteti alaturi, mai ales ca nici sufletele voastre nu sint fara cicatrici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mai stie cineva ceva de Lucia?

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Sincere condoleante!
:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

O vreme mi-a fost teama sa-ti scriu..., baiatul tau care a plecat la Dumnezeu are acelasi nume cu baietelul meu. Si nici macar nu pot (si nici n-am curajul sa incerc) sa-mi imaginez prin ce treci... Nici un cuvint, nu cred ca te-ar putea consola, de aceea n-o sa incerc sa-ti fac durerea mai usoara, pentru ca stiu ca ar fi zadarnic.
Ai grija insa de Alex, celalalt copil al tau..., nu stiu ce virsta are, dar moartea cuiva drag este o experienta traumatizanta pentru un copil! El nu-si poate explica ce s-a intimplat, se simte frustrat, probabil vinovat, este teribil de vulnerabil acum. Incearca sa te concentrezi pe el. Daca observi tulburari de comportament (adoarme mai greu, viseaza urit, nu mai are pofta de mincare), gindeste-te serios sa mergi cu el la un psiholog. Nu-ti fie rusine sau teama..., e mai bine sa preintimpini, decit sa-ti faci reprosuri mai tirziu!
Iti doresc sa aveti putere sa treceti peste aceasta nenorocire!
Sa va ajute Dumnezeu!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau.

Dumnezeu sa ii odihneasca sufletelul iar voua sa va dea puterea sa mergeti mai departe si cand ranile vor fi vindecate poate faceti alt bebelus.

Sincere condoleante.

Andra cu burtica de 32 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Sincere condoleante. Tu trebuie sa fi puternica pentru Alex si sotul tau pentru ca ei sunt mai slabi.

Nu pot sa imi imaginez prin ce treci ,. Eu am 2 baieti pe unul il cheama Alex si pe celalat Andrei. Nu stiu ce sa iti scriu pentru ca innebunesc cand ma gandesc ca astfel de lucruri se intampla si sunt de necontrolat.

Flavia

Mergi la inceput