Nu vreau sa fie ingeras !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissias spune:

SINCERE CONDOLEANTE!!!!!!!!!
LUCI ,SINTEM ALATURI DE TINE SI DE FAMILIA TA.
PENTRU CA MICUL INGERAS ANDREI SA FIE FERICIT ACOLO SUS,TU AI DATORIA CA AICI PE PAMINT SA VREI SA FII FERICITA.
POTI SI TREBUIE S-O FACI:PENTRU TINE,ALEX,SOTUL TAU DAR MAI ALES PENTRU ANDREI.
DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE MICUL SUFLETEL .

KRISSIAS SI ALEXANDRA
http://community.webshots.com/user/krissias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Suntem cu toti alaturi de tine. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste asta.

Madutza & ingerasul din burtica de 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Draga Lucia ,
chiar in tristetea cea mai grea , totusi , gandeste-te ca micutul Andrei de la Dumnezeu a venit si acum este tot la Domnul.Si acolo este cel mai minunat loc , un loc ce nu se poate compara cu nimic de pe acest pamant.Si chiar dragostea nostra de parinti este mai mica decat dragostea lui Dumnezeu fata de copiii nostri.Si Alex trebuie sa stie ca intr-o zi se va intalni cu micutul Andrei.Si chiar si tu il vei intalni , atunci cand vei ajunge la Dumnezeu.
Deci , bucura-te totusi ca i-ai dat viata , ca l-ai tinut in brate , ca l-ai mangaiat , ca l-ai pupat.Si cand vei ajunge si tu acolo sus , el te va recunoaste , si va spune "mamica mea".
Domnul sa te intareasca , si gandeste-te cu bucurie ca va veni si ziua aceea in care il vei vedea din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

sint alaturi de tine si ma rog la D-zeu sa te ajute sa treci peste acest necaz, sa fii puternica pentru Alex, iar micutul Andrei este un suflet la fel la curat si de neintinat, cum a fost si pe lumea asta ..si va veghea de sus sa va fie voua bine...Dumnezeu ii ocroteste acum sufletelul!!

Carmen si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l ocroteasca pe micul ingeras!

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina L spune:

Condoleante Lucia.Dumnezeu sa va intareasca sa treceti aceasta tragedie.

Cristina L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Sincere condoleante

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Sincere condoleante!Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta suferinta .

Eryka & sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Doamne, nu exista durere mai mare decat sa-ti pierzi copilul!!! Nu-mi mai pot opri lacrimile...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micutul ingeras!

Amelia si Ana Maria - 1 an si 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Draga Lucia, nu esti singura....Si eu am ramas doar cu citeva poze facute la spital, nu am putut participa la ceremonie, nu cred ca poate cineva sa ne acuze de lasitate sau indiferenta. Iar bb ar fi avut acum o luna...Consoleaza-te ca si mine ca macar ai fericirea ca cineva sa-ti spuna "mami" si, poate, data viitoare va fi bine. Nu-ti pierde speranta-n Dumnezeu, timpul vindeca ranile, chiar daca cicatricile ramin...

Mergi la inceput