vine ieri doctorita la vaccin si ii spun despre problema lui edi cu eruptiile de pe maini si fata. nishte chestii rosii cu un punct in virf si care apar la anumite alimente si trec de la sine in ceva vreme. eu eram convinsa ca ii ceva alergie, dermatita. doctorita zice ca urgent sa fac analizele de kk ca asta-i semn de paraziti. voi ce stiti? ce alte simptome mai sunt la paraziti?
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Nu prea sunt simptome la paraziti, dar o analiza de scaun poate confirma sau infirma diagnosticul. Unele se repeta, pentru ca anumiti paraziti au diferite stagii de dezvoltare. Totusi eruptiile pe piele si pe mine m-ar fi dus la gandul ca este vreo uritcarie, alergie alimentara. Bb al meu a facut alergie la uleiul Jhonson, nu am gasit galben si am luat roz, nu am putut folosi, s-a umplut din cap pana la picioare cu bobite rosii si aspre la pipait. Iar dr. nu a vrut sa-i faca vaccinul ca a spus are ceva, mi-a dat doua seri sa-i dau un calmant pt. bb, si dupa doua zile nu mai avea nimic, am cautat ulei in st. galbena si e totul OK.
Si fetita mea cand a avut paraziti a facut o urticarie foarte urata. Nu era permanenta. Aparea ca si cand ar fi fost din pricina unui aliment. Am tot asociat aparitia cu vreun aliment pe care l-a mancat dar cand am ajuns la doctor mi s-a spus ca urticaria arata ca fiind din pricina parazitilor. Si asa a fost. Facea saraca niste blande mari si rosii cu un varf alb de ziceai ca-i boala de piele. Cauta-l pe copil si de paraziti!
Daniela, mamica de Ana-Maria