Hai...dai,dai
Aseara fiind la ora de giugiuleli inainte de culcare am ajuns la capitolul pupacit piciorusele.
Dupa ce i-am pupat de citeva ori degetzelele,am inceput sa i le masez,dar Mihnea isi tot impingea piciorusele spre gura mea si zice :Hai.. Dai,dai...adica sa continui cu pupaturile.
Nu m-a slabit deloc pina nu l-am pupacit de vreo 30 de ori!!
Cristina si Mihnea
Raspunsuri
EDDY spune:
No',cind incepi o treaba,musai sa o duci pin' la capat,nu?Shtie Mihnea ce shtie
multzi shi de la noi,
Eddy & Antonia Naomi
alba spune:
Asa,Cristina draga,dai si dai si dai
He,he,Mihnea ce nazdravan suntem noi
***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
Andrada spune:
Daca place la voinic!!!
Sa-ti traisca dragalasu!
pupici,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
adi69 spune:
Ai scapat ieftin cu Mihnea ,Cristina! Eu daca o pup pe Catalina undeva(nu conteaza unde) incepe frumusica sa-mi dea pe rand :picioruse,manute,obrajori,nasuc,tutuca(tzatzuca)buricul,degetele,ochisori,sprancene,gurita si iar de la capat pana terminam cu pupicii intr-o mare harjoneala...Nu-i frumos sa pupi numai un degetel si celelalte sa ramana suparate...nu?
Dia si bebe Rucsi
Dandanescu spune:
Ceva asemanator ne-a facut si minunea noastra...Eram la cafeluta de dimineata cu sotul iar minunea isi servea micul dejun.Pun cafeaua si ce imi aduc aminte ...ca mai e un rest de laptiuc in sticluta minunei de la 6 dimineata si e numai bun pentru cafeluta noastra.Bun zis si facut.Aduc sticla si desfac sa torn in cani.Ei acu e acu....ca minunea cu gura pe mine:dai dai dai....si se uita cu niste ochii la tasu de parca i-ar fi spus:si tu nu vezi ca imi fura laptele de ce nu faci nimic.Eram doi adulti si ea minunea mica cit un ghemotoc ne certa....Trebuie sa mai zic ca are numai un an chiar miine o sa il inplineasca dar dupa cum se vede treaba nu e chiar asa usor de pacalit.Sarbatori fericite.
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Dandanescu
Ceva asemanator ne-a facut si minunea noastra...Eram la cafeluta de dimineata cu sotul iar minunea isi servea micul dejun.Pun cafeaua si ce imi aduc aminte ...ca mai e un rest de laptiuc in sticluta minunei de la 6 dimineata si e numai bun pentru cafeluta noastra.Bun zis si facut.Aduc sticla si desfac sa torn in cani.Ei acu e acu....ca minunea cu gura pe mine:dai dai dai....si se uita cu niste ochii la tasu de parca i-ar fi spus:si tu nu vezi ca imi fura laptele de ce nu faci nimic.Eram doi adulti si ea minunea mica cit un ghemotoc ne certa....Trebuie sa mai zic ca are numai un an chiar miine o sa il inplineasca dar dupa cum se vede treaba nu e chiar asa usor de pacalit.Sarbatori fericite.
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
Sarbatori fericite si voua!!!
Sa vedeti ce va asteapta de acum incolo!!!
Ca musiu Mihnea nu mai vrea domne' cacao dimineata vrea "catea"(cafea) si in loc de teai(ceai)vrea beie(bere) sau "tampanie"(sampanie) nu ca ar fi baut vreodata,dar ii place lui cum suna!Cristina si Mihnea