Sanatate multa si intelegere, sa fie puiul bine, sa trec cu bine de examene, sa trec de starea asta proasta in care ma aflu in momentul de fata. In rest generalitatile pe care mi le doresc mie vi le doresc si voua.
Adina si dragalasii ei
Imi doresc sa fie bb sanatoasa si sotul la fel si hmm...un parfum, sunt boala mea si o masinutza sa ne deplasam singurele prin oras...si mai ales sa avem o seara de Craciun frumoasa, frumoasa alaturi de prietenii noastri!
Lena siFreya
Va doresc la toti sa fiti sanatosi si ceea ce visati, sa devina realitate.
Dar ce cadou va doriti?
Luminita
Eu stiu deja ce-mi aduce: un colier de perle ales de mine ca nu prea am incredere in gusturile lui Mos Craciun asta al meu.
Sanatate si alte alea mi le doresc si le doresc tuturor tot timpul anului insa la ocazii speciale cum e Craciunul, ziua mea, aniversari, imi doresc si lucruri materiale. Ei ce sa-i faci, sunt si eu "fumeie"...
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
Noi (adica eu si bebe din burtica) ne dorim sa fim sanatosi,frumosi si tati sa ne iubeasca asa cum ne-a demonstrat-o pana acum.Cadoul propriu-zis speram sa fie mare,frumos si scump
Pupici,
Simoneta 27s si bebe 25s
Sanatate ptr. mine si familia mea ... si mai ales ptr. bebelul din burtica ... ca de restul ne descurcam noi!
Ah, si nici dragoste nu strica ... ca acum sau putin mai mult ... cum vrea Mosu'! :)
Daruri? Nu imi doresc nimic special ... deja cea mai mare dorinta mi s-a indeplinit si sta cuminte la mine in burtica! :)
Irinusha - cu minunea de 18 saptamani din burtica :)