burtica balonata

burtica balonata | Autor: Ama

Link direct la acest mesaj

Iulia e dulceatza mea de un an si noua luni (astazi). Acum are deja 15 kg, ceea ce ma nelinisteste usor. Si burtica ei continua sa fie balonata, ca pe vremea cand era bebelus. Este oare normal? Mai are cineva probleme asemanatoare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaP spune:

E normal la copilashi sa aiba burtica mai proeminenta. Bebe-ul meu are 1 an si 11 luni si are burtica.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Poate mananca mai cu pofta, lacom, si inghite si aer. Oricum la bb-i nu am vazut abdomen plat, bineinteles, care erau bine hraniti, au forme mai bombate, mai ales fetitele, rotunjoare.ceea ce nu inseamna neaparat ca sunt si grase.Au perioade cand cresc brusc si atunci se redistribuie stratul de pernute si nu se mai vad. daca nu se vaita de burtica, nu cred ca este ceva sa te alarmezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cred ca e normal sa aiba burtica la varsta asta. Mariuca mea (1 an si aproape 5 luni) are 10,3 kg, la 82 cm si are burtica. Nu e grasa, nici slaba, dar burtica tot are.

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Nu cred ca e nici o problema dar ca sa fii tu linistita mergi la pediatrul ei sa te convingi ca nu e nimic.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut (1 an si 4 luni) are burtica dar nu mi-am facut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

in primii ani de viata copii nu au muschii abdominali bine formati, si de aceea par ca au "burtica". in cazuri mai rare apare si hernia, tocmai din cauza lipsei de antrenament a muschilor corelata cu efort intens.

Mergi la inceput