Pentru moderatori

Pentru moderatori | Autor: Katink

Link direct la acest mesaj

Nu de putine ori am vazut subiecte postate de membrii acestui forum care sunt relativ noi (1-20 mesaje) si care poate nu intotdeauna sunt familiarizati cu folosirea unui forum.

De mult timp zic sa va scriu si tot ma iau cu altele..., dar sa nu o lungesc.

Azi am vazut un mesaj postat de Ancuta 06 cu intrebarea daca este cineva din Olanda, i s-a rasuns scurt si la obiect ca mai exista un asemenea subiect ca urmare a fost indrumata sa scrie acolo...

Eu nu am nimica cu nimeni, dar nu e mai bine ca moderatorii care au dreptul sa stearga si sa mute subiecte, sa il mute acolo unde ii e locul (in cazul asta) si printr-un mesaj privat sa anunte unde i-a fost mutat subiectul?!

Astfel nu mai umbla noul membru unde tr sa posteze, cum trebuie sa posteze si poate ii vine mai usor daca e indrumat de la inceput, nu i se rasunde "Intra la forumul... acolo gasesti mai multe", poate el nu stie cum sa ajunga acolo...

E doar o idee, o parere cum vreti sa o luati, dar ma gandeam ca e mai bine pentru cei mai noi dintre noi
Numai bine si la cat mai multi membrii activi!
Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelavaduva spune:

Sunt de acord cu tine si sa speram ca o sa se rezolve.
Fetita mea de 8 luni este tare suparata ca nu o las si pe ea sa bata in tastatura(este la mine in brate)

la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

De cite ori este mutat un subiect cel ce l-a postat este, automat, anuntat printr-un email unde a fost mutata respetiva postare. Ca unii isi dau aici un email pe care nu si-l mai deschid niciodata este strict o problema care tine de ei.

cele bune,
päpä

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Papa ideea era sa nu se dea numai sfaturi membrilor noi (sau care posteaza gresit un subiect), ci sa fie ajutati sa gaseasca mult mai usor calea de a posta subiectele corect...
Si cu ocazia asta se si evita multiplicarea subiectelor...

Si mesajul de instiintare se poate trimite si pe privat

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Katink

Papa ideea era sa nu se dea numai sfaturi membrilor noi (sau care posteaza gresit un subiect), ci sa fie ajutati sa gaseasca mult mai usor calea de a posta subiectele corect...
Si cu ocazia asta se si evita multiplicarea subiectelor...

Scuza-ma, Katink, ca nu ti-am fost pe plac, dar chiar asta am facut, i-am dat fetei mura-n gura linkul cu pricina, unde s-au adunat toti cei din Olanda. In regulament scrie clar sa se faca o cautare inainte de a posta, pentru a se evita multiplicarea subiectelor similare. Nu-i grav faptul ca ea, nou-venita, nu a cautat, am facut-o eu pentru ea si i-am servit linkul pe tava. Nu inteleg ce vrei de fapt cu acest subiect si ce vrei sa demonstrezi?

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Pur si simplu am avut o parere in prostia mea.

Atunci cand cineva posteaza gresit sa i se stearga subiectul, sa se puna unde trebuie si moderatorul respectiv sa anunte prin PM unde este, nu am dat in cap, nu am spus ca nu mi-a placut atitudinea cuiva, ci pur si simplu am avut o parere, o simpla si idioata idee cu care nu vreau sa demonstrez nimica.

Nu am acuzat pe nimeni ca a procedat sau nu corect.. Nu e nimeni acuzat, deci Otilia nu am absolut nimica cu tine, sincer.

De ce trebuie mereu sa se discute cu tonul ridicat?!

Faceti cum credeti ca e mai bine, ma voi abtine pe mai departe cu ideile mele.
Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Frumusete,(ti-am vazut poza)
sunt sigura ca nu a vrut nimeni sa te supere.

Iti multumim frumos pentru sugestii!

Te pup,
Camelia

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Cami ca ai inteles ce am scris.
Cat despre idee, buna, rea, e doar o propunere.

Norocul e ca mie imi trece repede supararea
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Katink

Iti multumesc mult Cami ca ai inteles ce am scris.
Cat despre idee, buna, rea, e doar o propunere.

Norocul e ca mie imi trece repede supararea
Katink

Cred ca am inteles eu gresit... Am luat-o ca un repros.
Ma bucur ca ti-a trecut supararea!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput